Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ja po zalogowaniu nie widzę powyższych grafik, ale to pewnie chwilowe dostosowywanie strony do wrzucenia ich w ofertę.
Jedynie to zdjęcie jest widoczne, a jego kliknięcie przenosi do "Szukana strona nie została odnaleziona". Trzeba poczekać
Dopiero pierwsze 4 wagony są zapowiedziane - spokojnie Chyba nie po to @robo reaktywował i upgradeował formy, żeby wydać tylko 4 modele.
Poza tym, chyba współpracują z PMR Modele więc, ma ich kto wspomóc przy opracowaniu malowań i przydziałów.
Tam chyba byla Iława badz Olsztyn. Też nie wiem bo się nie interesowałem. Może teraz te starsze wypusty zaczną się pojawiać na portalach jak tylko nowsze się pojawią
Była, ale nie wiem, czy oliwkowe. Były na pewno (takie mam) wagony z Lęborka kremowo-niebieskie (III epoka), a z Olsztyna i Iławy seledynowo-zielone (IV epoka). Oba malowania dopasowane do wagonów silnikowych, w starszej i nowszej wersji. Były też wagony oliwkowe z Warszawy, ale to już raczej centrum niż północ.
Była, ale nie wiem, czy oliwkowe. Były na pewno (takie mam) wagony z Lęborka kremowo-niebieskie (III epoka), a z Olsztyna i Iławy seledynowo-zielone (IV epoka). Oba malowania dopasowane do wagonów silnikowych, w starszej i nowszej wersji. Były też wagony oliwkowe z Warszawy, ale to już raczej centrum niż północ.
Tak się zastanawiam czy Robo podejmie też próbę wypustu "Ryflaka" stacja Wolsztyn albo powtórnie Chabówka. Gdyby Tak warto byłoby poczekać. Ale to chyba pozostanie w swerze marzeń.
Nie koniecznie.
Jeśli robo Polskie Modele będzie na listopadowych Targach hobby 2023 w Poznaniu to możesz się zapytać producenta.
Zapytać zawsze wolno.
Stacje to Wałbrzych i Kłodzko. Jeździły takie składy na linii pomiędzy tymi miastami. Moim zdaniem błędu by nie było w żadnej konfiguracji.
Co do lokomotywy to nie wiem..