• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Reaktywacja kolekcji - FH-12

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.855 4 0
Ale się zdziwiłem... :eek:
Jak to z chorobami bywa, nawroty zazwyczaj są dużo gwałtowniejsze i mają dłuższy przebieg... :ROFL::ROFL::ROFL: Udowodniłeś te tezę swoimi prezentacjami. :D Bardzo mocny powrót i Star na samym początku tylko to potwierdza.
Pol-Mat jest świetnym modelem i znajduje się w czołówce na mojej liście. Premium niby bez "fajerwerków" ale również widział bym ja u siebie.
Kolejny model na który warto zwrócić uwagę , to Scania. 1/1000 szt. Tą na szczęście mam. :D Świetne malowanie i konfiguracja.
Hungarocamion - klasyka, ale Daf z przyczepą bardzo ciekawy. Pierwszy raz widzę. Poza nowościami pokazanymi na końcu wątku wspomnieć trzeba oczywiście o SK WB. Mimo upływu lat, pomysł i wykonanie nadal zachwyca nie tylko ludzi, którzy mają mało wspólnego z naszym światem, ale i tych, którzy model widzieli wielokrotnie...
Witaj z powrotem, czekamy na więcej... ;)

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuję wszystkim za pozostawione oceny. Zbiornik w DAFie faktycznie nie był na zdjęciach dociśnięty ale za późno się zorientowałem i już nie poprawiałem zdjęć.

11. Mercedes-Benz Actros MP4 Stream Space "Schmidt" (D) Herpa

51243842172_c0185bd600_c.jpg

51243842562_6e63f2a34b_c.jpg

51245315964_86bb7ef2e8_c.jpg

12. Volvo FH3 Globetrotter XL "Lanfer" (D) Herpa

51245608705_d4e7129e7c_c.jpg

51244551286_1e31203171_c.jpg

51244747383_e16fdc5ece_c.jpg

Pozdrawiam.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.226 69 0
Schmidt bardzo ładny, niby tylko dwa kolory a fajnie się komponują, w sumie to samo można w przypadku Lanfera, tylko z tego co się orientuję Volvo z nr. 500 to również rarytas.
Gratuluję nabytków i czekam na kolejne ;)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.855 4 0
Są tematy, do których boję się wchodzić... :ROFL: Jednym z nich jest właśnie ten. Tu z każdą prezentacja można się spodziewać jakiegoś rarytasu...
Na początek Schmidt. Do szczęścia brakuje tu tylko pomalowanych lamp w naczepie. Poza tym , to typowa "swojska" flotówka" i dokładnie takie mamy okazję gościć w naszej firmie.
Kolejny Lanfer. I tu zaczyna się problem, bo ja ten model chcę! :D Niestety, chyba każda miniatura w tym malowaniu jest wyprodukowana w dość ograniczonej ilości i w tym przypadku nie jest inaczej... :(
Volvo F12 w sowieckim malowaniu. Cieszę się , że Herpa zrobiła taką miniaturę . Mimo niedoskonałości jest warta posiadania. Oczywiście trzy osie robią tu największą robotę...
Na koniec bunkier. Kolejne kultowe już malowanie a do tego te dwa logo na jednej plandece... Piękna miniatura. :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 106
Samochody ciężarowe 14
Samochody ciężarowe 328