Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciekawe modele. Z jednej strony Renia mi się podoba, bo lubię tą generację Premiumki, a z drugiej zestaw z bulkkontenerem i noskową Scanią. Nie wiem, który bym wybrał jakbym musiał...
Bardzo ciekawy jest stary DAF w wysokiej kabinie. Piękny zestaw. No ale serce moje skradł "pustynny Betz". Kapitalny model i bardzo fajnie zrobiony. To jeden z lepszych pomysłów Herpy na zrobienie modelu. Gratuluję takich nabytków.
No, i to jest rarytas, piszę oczywiście o Dafie, bo MB to piękny ale znany model, i wcale nie taki trudny do upolowania.
Daf to co innego, nie dość że naprawdę mało ich wyszło w ciekawych malowaniach, to tego widzę pierwszy raz, sam niedługo pokażę coś
rzadkiego z takim dafem.
Nie wiem czy to było zamierzone przez Ciebie w tej prezentacji, ale obaj właściciele oryginałów mają te same inicjały
Dziękuję wszystkim za oceny. Do wteranów szos jeszcze powrócę na dziś przygotowałem coś nowszego. Pierwszy model jest dość ciekawy, gdyż nie posiadam wiele informacji na jego temat, został wypuszczony w opakowaniu przewoźnika i spotkałem go kilka razy na aukcji. Ładunek w postaci kombajnu produkcji Wiking dodałem osobiście.
9. Mercedes-Benz Actros MP4 Giga Space "Ziegler" (D) Herpa