Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Urzekł mnie ten silos, rzadko się spotyka takie krótkie w naszej skali, pod tym actrosem komponuje się idealnie, jak patrze na napisy na silosie wydaje mi się że jest to model dealerski, mam rację?
Tak Kacper masz racje.Model serwisowy do prezentacji dla klientów oczywiści w skali 1:1.Ładne wykonanie ale tylnia belka nie nadawała się do niczego.Totalne nieporozumienie.Herpa musiała coś zepsuć i padło na belkeDzięki za komentarze
Świetny pomysł i bardzo dobre wykonanie! Gratuluję! Choć ja zapiąłbym tą naczepę pod 3 osiowy ciągnik w Skandynawskim stylu, zdecydowanie
Możesz wstawić jakąś relację z budowy tej naczepy? Bo chyba to Ty ją robiłeś? Genialne detale, skrzynki, gaśnice, światła tylne Sam "wyrabiasz" te detale?
Dzięki BOBI za recenzję i pomysł z 3 osiówką.Większosć detali staram się stosować oryginalnych z Herpy lub od tzw. dawcy.Ale jeśli nie ma czegoś interesującego to dorabiam z dostepnego materiału i dostosowuje po swojemu.Naczepe podobną widziałem na Ebayu.Miałem dawce w postaci MB Actrosa z przyczepą do przewozu drewna.Podłoga więc pochodzi od niego i hds.Podwozie to typowa rama pod kontener.Do tego pare kalek z niemiec.Skończe dzisiaj MANa 4 osiowego ze skrzynią i hds do transportu cięższych rzeczy w porcie więc wieczorem serdecznie zapraszam na prezentacje