• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Witam
Modernizacja wyszła na dobre modelowi. Chociaż ten napis V8 taki biedny. Wracając do frezarki , to Bartku znalazłem zdjęcie naczepy która taszczy tego potwora. I ma 3 osie. Chociaż wiele jest naczep 5 osiowych. Nie znam się aż na tym temacie , ale ta frezarka waży około 41 ton.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.366 387 20
Bardzo fajnie wygląda z kalkami. Szczególnie naczepa. Duży plus za zrobioną tylną belkę. Całkiem fajny zestaw Ci wyszedł.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.768 67 1
Witam
Modernizacja wyszła na dobre modelowi. Chociaż ten napis V8 taki biedny. Wracając do frezarki , to Bartku znalazłem zdjęcie naczepy która taszczy tego potwora. I ma 3 osie. Chociaż wiele jest naczep 5 osiowych. Nie znam się aż na tym temacie , ale ta frezarka waży około 41 ton.
No Jarku jak na standardowy skład czyli 2 osiowy ciągnik i 3 osiową naczepą to trochę za dużo by było ;) Jednak taki ładunek już podpada pod gabaryt . Czasami zdarzają się takie zestawy wożące frezarki , ale jednak dużo częściej widoczne są ciągniki 3 osiowe i naczepy 4 lub więcej osiowe .

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Actros ładny, a szczególnie kolor, jak koledzy wyżej, ten napis V8 moim zdaniem tu nie pasuje, lepeij mu w oryginalnym stanie, bez żadnego tuningu. Tył naczepy ładnie wygląda z tymi dodatkowymi elementami.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.366 387 20
Fajnie wygląda z ładunkiem marmurowych płyt. Podoba się. A nad fotkami to rzeczywiście musisz jeszcze popracować. I to dużo...;)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Model gody uwagi, ale bardziej zainteresował mnie sam silos. Szczerze mówiąc to pierwszy raz takiego widzę, albo po prostu pierwszy raz zwrócił moją uwagę. Bardzo podoba mi się tylna belka.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
To jest silos około 40m3. Różnie to Herpa podaje. Raczej rzadko spotykany, ale kilka takich wypuścili. Belka z innej naczepy, ale nawet pasuje. Model ciekawy kolorystycznie.