Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Pół na pół.Ich dodatki to odlewy i trzeba je obrabiać.Nowszej epoki nie mają.Specjalizują sie w I i II wojnie.Mój kuter jest do połowu krabów/zresztą jeszcze nie dokończony/ale jest jescze do połowu ryb i mały statek morski.Spójrz na ich stronę to może znajdziesz coś dla siebie
Poprzedni MANik bardzo sympatyczny (pewnie spodobał mi się przez kempfa ) ostatnio mam na nie bzika. Co do Scanii, mnie się one podobają.
Świetna prezentacja. PS: Kapitan Ci Majtka zamęczył, padł biedak
Poprzedni MANik bardzo sympatyczny (pewnie spodobał mi się przez kempfa ) ostatnio mam na nie bzika. Co do Scanii, mnie się one podobają.
Świetna prezentacja. PS: Kapitan Ci Majtka zamęczył, padł biedak
A to o mnie mówią że idę z prezentacjami jak burza Świetne modele udało Ci się Jarku zgromadzić . Mi się ta stylistyka nawet zaczyna podobać . Ciekawe w jakiej firmy malowaniu pokaże się pierwsza nowa scania ?
A to o mnie mówią że idę z prezentacjami jak burza Świetne modele udało Ci się Jarku zgromadzić . Mi się ta stylistyka nawet zaczyna podobać . Ciekawe w jakiej firmy malowaniu pokaże się pierwsza nowa scania ?
Zapowiedzi żadnych nie ma wiec ciężko wyrokowac.Pewnie pojawi sie COŚ po nowym roku
[DOUBLEPOST=1473953329][/DOUBLEPOST]Dziekuje za dyskusję .Od PJ wyrwałem Volvo składak.Trochę odlewów trochę Herpy i parę kalek
Wow, wreszcie coś niespotykanego.Fajne malowanie i dodatki, ale przede wszystkim wersja.
Ps.Widzę że i kuter masz fajny, trochę przy swoim posiedziałem w weekend, pora wreszcie go zrobić.
Pięknie to wyszło, widzę że zastosowałeś nowe trąbki z Herpy. Naprawdę super!
Napracowałeś się trochę ale było warto. Sama forma tej kabiny wyglądała obiecująco w kawałkach, ale po złożeniu, dołożeniu oznaczeń i dodatków to już mistrzostwo.
PS. i zabierz ten kuter już w morze bo odciąga uwagę za bardzo haha
Szkoda, że wycieraczki nie są czarne. Oprócz tego - szacun za wykonanie, model jest świetny. Mam tylko wątpliwość natury technicznej - czy to siodło nie jest trochę zbyt daleko od tyłu, przez co naczepa może 'haczyć' na zakrętach?
Dziekuje za zainteresowanie tematem.Dzisiaj hiszpan przyjechał po ryby Udało mi się zakończyć Man-a który powstał przez przypadek.Zamówiłem kalki u PJ a Armesa przysłana została jako gratis.No i tak to wyszło