• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Kuter jest wyczesany szkoda że nie nowsza epoka , zrobiłeś go bardzo ładnie. A te wszystkie dodatki były w zestawie, wyposażenie pokładu?
Pół na pół.Ich dodatki to odlewy i trzeba je obrabiać.Nowszej epoki nie mają.Specjalizują sie w I i II wojnie.Mój kuter jest do połowu krabów/zresztą jeszcze nie dokończony/ale jest jescze do połowu ryb i mały statek morski.Spójrz na ich stronę to może znajdziesz coś dla siebie

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Poprzedni MANik bardzo sympatyczny (pewnie spodobał mi się przez kempfa ) ostatnio mam na nie bzika. Co do Scanii, mnie się one podobają.
Świetna prezentacja. PS: Kapitan Ci Majtka zamęczył, padł biedak :D

Reakcje
11.714 67 1
A to o mnie mówią że idę z prezentacjami jak burza :D Świetne modele udało Ci się Jarku zgromadzić . Mi się ta stylistyka nawet zaczyna podobać . Ciekawe w jakiej firmy malowaniu pokaże się pierwsza nowa scania ?

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
A to o mnie mówią że idę z prezentacjami jak burza :D Świetne modele udało Ci się Jarku zgromadzić . Mi się ta stylistyka nawet zaczyna podobać . Ciekawe w jakiej firmy malowaniu pokaże się pierwsza nowa scania ?
Zapowiedzi żadnych nie ma wiec ciężko wyrokowac.:eek:Pewnie pojawi sie COŚ po nowym roku
[DOUBLEPOST=1473953329][/DOUBLEPOST]Dziekuje za dyskusję .Od PJ wyrwałem Volvo składak.Trochę odlewów trochę Herpy i parę kalek;)
vo 005.JPG
vo 007.JPG
vo 008.JPG
vo 009.JPG

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Wow, wreszcie coś niespotykanego.Fajne malowanie i dodatki, ale przede wszystkim wersja.
Ps.Widzę że i kuter masz fajny, trochę przy swoim posiedziałem w weekend, pora wreszcie go zrobić.

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Pięknie to wyszło, widzę że zastosowałeś nowe trąbki z Herpy. Naprawdę super!
Napracowałeś się trochę ale było warto. Sama forma tej kabiny wyglądała obiecująco w kawałkach, ale po złożeniu, dołożeniu oznaczeń i dodatków to już mistrzostwo.

PS. i zabierz ten kuter już w morze bo odciąga uwagę za bardzo haha :p

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Szkoda, że wycieraczki nie są czarne. Oprócz tego - szacun za wykonanie, model jest świetny. Mam tylko wątpliwość natury technicznej - czy to siodło nie jest trochę zbyt daleko od tyłu, przez co naczepa może 'haczyć' na zakrętach?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Pięknie wyszedł Ci ten Man. Te dodane elementy powodują, że model wygląda bardzo realistycznie. Pięknie zrobiłeś felgi. (y)