Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ty to potrafisz czasem człowieka wpędzić w kompleksy. Takie grube ryby pokazujesz, jakbyś mieszkał gdzieś blisko hodowli. Choć te Volva to trochę nie mój kierunek, to nie można przejść obok nich obojętnie, piękne są.
Ty to potrafisz czasem człowieka wpędzić w kompleksy. Takie grube ryby pokazujesz, jakbyś mieszkał gdzieś blisko hodowli. Choć te Volva to trochę nie mój kierunek, to nie można przejść obok nich obojętnie, piękne są.
On już je ma tylko bezbarwne
Rewelacyjne ten model dopieściłeś . Te wszystkie drobiazgi na balkonie dają mu dużo smaczku . Ja też go sobie sprezentowałem
On już je ma tylko bezbarwne
Rewelacyjne ten model dopieściłeś . Te wszystkie drobiazgi na balkonie dają mu dużo smaczku . Ja też go sobie sprezentowałem
Witam wszyskich i dziękuje za komentarze.Są lekkie zaleglosci ale nadrobię to.Dzisiaj coś ze swojej fabryczki.Model bazowy od PJ , kallki od Igora a woda do nich z wodociąguZapraszam
Świetny model zrobiłeś. Właściwie nie ma się do czego przyczepić. Jedynie patrząc moim okiem, jak to już ktoś wcześniej określił "z aptekarską dokładnością", to prysnąłbym jeszcze lakierem matowym, żeby nie było widać kalek na boku i tyle naczepy.