• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.599 109 2
Jacek bardzo fajny model , dużo szczegółów i fajne malowanie, gratuluję nabytku , ale koniecznie musisz nad fotkami popracować bo przez nie ostre i rozmyte foty model traci cały urok.;):)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Wychodzi Ci to fajnie, ale jestem zdania że jak już inwestować w kalki i model pod nie, to warto aby całość była jak najbardziej zbliżona do oryginału. Podobnie jak w przypadku Hoffmanna, ciągnik powinien być bez spojlerów, halogeny i atrapa z FH16 też powinny wylecieć, no i cysterna powinna być krótka. Wtedy wyglądałoby super. Ale to tylko moje sugestie, to są Twoje zabawki. ;)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Możesz tylko powiedzieć ile płaciłeś za projekt kalkomanii? Bo tak się składa że to mój projekt, ale został wykorzystany w wiekszym gronie. Oczywiście nie mam pretensji do Ciebie bo raczej zdaje sobie sprawę że z dysku mi tego nie wykradłeś ;) A co do modelu, to faktycznie szkoda że to fikcja.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.599 109 2
Możesz tylko powiedzieć ile płaciłeś za projekt kalkomanii? Bo tak się składa że to mój projekt, ale został wykorzystany w wiekszym gronie. Oczywiście nie mam pretensji do Ciebie bo raczej zdaje sobie sprawę że z dysku mi tego nie wykradłeś ;) A co do modelu, to faktycznie szkoda że to fikcja.
A ten gość od kalkomanii nie wymyślił sobie jakiegoś własnego regulaminu , przykładowo że wyrażasz zgodę żeby kopiował Twój projekt ?
Jeśli nie to chyba wypadało by tego Pana poinformować że to zwykła kradzież jest a to w naszym kraju puki co jest karane.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Wiesz co, ten facet ma swój regulamin całego życia. Ja nie jestem typem człowieka co za jeden projekt będzie robił kłopoty i sobie i jemu, chociaż powinienem bo nie powiem wkurzyło mnie to. Ale dam spokój i na pewno stracił jednego klienta.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.599 109 2
Wiesz co, ten facet ma swój regulamin całego życia. Ja nie jestem typem człowieka co za jeden projekt będzie robił kłopoty i sobie i jemu, chociaż powinienem bo nie powiem wkurzyło mnie to. Ale dam spokój i na pewno stracił jednego klienta.
Tak tylko jak czytam forum to nie chodzi o jeden projekt , niestety jak takim typom się odpuszcza to się czują bezkarni , z drugiej strony doskonale Cię rozumiem , mi pewnie też by się nie chciało walczyć o jeden projekt.
Jacek przepraszam że Ci temat zaśmiecam ;):)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
A żeby było jeszcze śmieszniej to ja projektowałem te kalki na Hoffmanna dla Michała.. :) Tyle dobrze że jak na pierwszy komplet kalkomanii całkiem ładnie pasują do modelu.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Broda wszystko ok.Dobrze że są chętni do rozmów:)Po to jest forum ,żeby dyskutować.Co do ceny za sam projekt to nie pamiętam ale jest cennik na ich stronie.Ale tanio nie było jak za skanowanie:cry: