• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziekuje wszystkim za dyskusje.Dzisiaj wyjechał polonik.Koń Herpa z targów w Lipsku, naczepa też HERPA od PJ a kalki od Melius Manu.Z kalkami był problem bo poczta działa wspaniale i dostarczała polecony 6 dni.Melius wart polecenia.Zapraszam do komentowania.
U 004.JPG
U 006.JPG
U 010.JPG
U 008.JPG
U 009.JPG

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dzięki Michał za uznanie.Nie wiedziałem że Twój ale jest świetny w/g mnie.Dobrze się złożyło bo pytałem Meliusa o Hoffmanna i Pawtransa ipowiedzieli że robi się.Teraz na warsztacie jest ten drugi.A kiedy Twój Hoffmann zjeżdza ?

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
Sprzęt do przewozu bydła wymiata. Naczepa jest extra(y)(y)(y), ciagnik siodłowy zresztą też:). Co do Eddie Stobart, których mam kilka to parę rzeczy się nie zgadza. Przede wszystkim malowanie ciągnika i naczepy oraz brakuje nazwy imienia na masce ciągnika siodłowego ale nie żebym się czepiał;). Może taki cudak jak Twój faktytcznie jeździ po Francji:).

Ostatnio edytowane:
OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Sprzęt do przewozu bydła wymiata. Naczepa jest extra(y)(y)(y), ciagnik siodłowy zresztą też:). Co do Eddie Stobart, których mam kilka to parę rzeczy się nie zgadza. Przede wszystkim malowanie ciągnika i naczepy oraz brakuje nazwy imienia na masce ciągnika siodłowego ale nie żebym się czepiał;). Może taki cudak jak Twój faktytcznie jeździ po Francji:).
Imię jest na masce ale może niezbyt czytelne:(