• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Nie każdy lubi tyle lukru na żelazie.Ale wiadro chromu i dobrej farby nie zaszkodzi:DZnalazłem jeszcze w szafie drugiego konia z tej serii w konserwie.Sam się zdziwiłem.
[DOUBLEPOST=1425581987][/DOUBLEPOST]
d 001.JPG
d 005.JPG
d 013.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.362 387 20
Ale dzisiaj sypiesz złośliwościami...hahah...ale masz rację.. nasz kolega musi popracować na jakością fotek, bo jakość modeli świetna.
Nie sypię złośliwościami, tylko już tyle razy zwracaliśmy uwagę na nieostrość zdjęć u kolegi, a on z uporem wstawia nieostre. Modele ma świetne, ale przy nieostrych fotkach to nie chce się nawet ich oglądać. Warto przecież przed wklejeniem spojrzeć jak wygląda fotka i jak jest nieostra to po prostu poprawić. Tylko musi się jeszcze chcieć...:podstepny:

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.111 158 2
Nie sypię złośliwościami, tylko już tyle razy zwracaliśmy uwagę na nieostrość zdjęć u kolegi, a on z uporem wstawia nieostre. Modele ma świetne, ale przy nieostrych fotkach to nie chce się nawet ich oglądać. Warto przecież przed wklejeniem spojrzeć jak wygląda fotka i jak jest nieostra to po prostu poprawić. Tylko musi się jeszcze chcieć...:podstepny:
Jest tak jak piszesz... niestety.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Sory koledzy za jakość coś tam jeszcze nie zawsze w
z 016.JPG
z 022.JPG
z 028.JPG
yjdzie.Powtórzyłem i mam nadzieje poprawiłem fotki.Może powróci Wam ochota na powtórne oglądnięcie;)
[DOUBLEPOST=1425732905,1425732271][/DOUBLEPOST]W tym tygodniu udało się coś poskładać.Scania z kontenerem beczką Stermann.Jak wyszlo to już Wy ocenicie

z 012.JPG
z 010.JPG
z 007.JPG
z 006.JPG
z 008.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.362 387 20
Na tych fotkach to widać wreszcie wszystkie szczegóły. Gratuluję. Piękne modele. Argman bardziej mi się podoba.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.362 387 20
Herpa zrobiła "odgrzewane kotlety" z tych Deutransów. Szkoda tylko, że nie robią ich w takiej jakości jak np Betze.