• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Jest to normalne w autach gdzie jest ograniczona przestrzeń lub warunki eksploatacji mogą wpłynąć na ich sprawnosć.Wysuwa sie je normalnie na zewnątrz a następnie zwalnia blokadę i obraca w dół.Tak jest w skali 1;1

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.765 67 1
Man z tej prezentacji bardzo ciekawy , ale chyba na mnie większe wrażenie wywarła ta naczepa podkontenerowa . Bardzo ładny ma tył i opisane międzyosiówki . Kontener też dość bogato opisany , jedyne czego mu brakuje to pomalowanych rygli w drzwiach .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.362 387 20
Fajny ten zestaw. A możesz przybliżyć co zmieniła Twoja produkcja w tym modelu?

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.110 158 2
Ten rowerzysta to jakiś psychopata, ciągle wprowadza te ciężarówki na tą boczną drogą.. nie długo się to skończy dla niego i zakończy swoją podróż w chłodni.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Ciągnik zakupiony był na targach w Lipsku a kontener zamówiony u Pawła i naczepa również.Tak więc kompozycja stworzona przeze
Fajny ten zestaw. A możesz przybliżyć co zmieniła Twoja produkcja w tym modelu?
mnie.Tylnia belka w oryginale to kawałek paska plastiku więc zrobiona jest od podstaw.Wymienione sa też koła na chrom
[DOUBLEPOST=1427141182][/DOUBLEPOST]
Man z tej prezentacji bardzo ciekawy , ale chyba na mnie większe wrażenie wywarła ta naczepa podkontenerowa . Bardzo ładny ma tył i opisane międzyosiówki . Kontener też dość bogato opisany , jedyne czego mu brakuje to pomalowanych rygli w drzwiach .
Za rygle na razie nie biorę się ponieważ nie opanowałem jeszcze techniki ich malowania a pobazgrać je tylko to szkoda.Jeśli mozesz coś podpowiedzieć w tym temacie to proszę