Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wykonanie modelu bardzo dobre, Twoja prezentacja świetna, fajnie dopasowałeś zestaw, otwierana pucha robi wrażenie.
Jeden gość wystawił ostatnio otwierane puszki oraz Krebs'a w dobrej cenie
WOW!!! Ale dużo prezentacji mnie ominęło... Frezarka do asfaltu to ewenement w naszej skali. Bardzo mocno się zastanawiałem nad zakupem, bo robi ogromne wrażenie (widziałem na żywo). Niestety, fajny model = odpowiednia cena. Scania w malowaniu JD to kolejny "kozak". Kolejny raz UKŁON w Twoją stronę. Kawał dobrze wykonanej roboty. Dinges-y są na mojej liście "życzeń"(czytaj - to sobie jeszcze poczekasz ). Na koniec ostatnia prezentacja. Nowe Renault - model jak model ale puszka po którą przyjechał.... Można mieć (prawdopodobnie) największą kolekcję kontenerów Athearn w PL a "gość" robi taką jedną w wersji otwartej i po raz kolejny okazuje się, że nie ważna jest ilość, tylko jakość...
Świetnie wygląda w takich barwach. Zestaw pierwsza klasa . Prezentacja też świetna.
Szkoda, że Herpa wydaje tylko poprzednie modele BMW i to właściwie tylko w malowaniach policyjnych lub strażackich. Przydałyby się też miniatury nowszych modeli. A jest co produkować...
Jak dla mnie to nowe renault w największej kabinie jest bardzo ładne . Natomiast w tym zestawieniu i malowaniu bardzo mi się podoba i dlatego też u mnie zagości .