Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Przepiękne bydle, jedno i drugie , no ale to są modele do których makieta jest już obowiązkowa, więc u Ciebie to dopiero
robi wrażenie, fajnie że go masz i jeszcze lepiej że go pokazałeś. Gratuluję
Bardzo ciekawy zestaw kupiłeś. Frezarka to nieczęsty gość w naszych kolekcjach. Prezentacja ciekawa, ale rzuć jakiś asfalt, który ta frezarka ma zbierać, bo z drogi, która jest cała z kostki brukowej to raczej tego asfaltu nie zedrze...
Cały zestaw wygląda obłędnie Dobrze że też już mam bo była by zazdrość Ale sposób prezentacji jest nie do przeskoczenia! Cały proces jest obłędnie przedstawiony
Kapitalny zestaw pokazałeś Pięknie się maluje w malowaniu producenta frezarki zarówno volvo jak i ten mały man . Pytanie mam czy ten taśmociąg jest tak na stałe czy łamany w połowie ?
Kapitalny zestaw pokazałeś Pięknie się maluje w malowaniu producenta frezarki zarówno volvo jak i ten mały man . Pytanie mam czy ten taśmociąg jest tak na stałe czy łamany w połowie ?
Bartkowi zapewne chodziło o to czy taśmociąg jest łamany w połowie.. I niestety Bartku nie jest tak jak w oryginale i dlatego musi być on załadowany w całości i wisi nad kabiną
(Zdjęcia wygrzebane w Google)
No i w sumie to w zapowiedziach Herpy był w oznaczeniach jak powyżej a dostaliśmy inne