Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciekawy pomysł miała Herpa i z pomieszanych resztek plastiku wyszło całkiem ciekawe malowanie. Nie ma to jak główny księgowy rządzi w firmie to i z odpadków albo z resztek też się zrobi model żeby zarobić...
W tej prezentacji zdecydowanie ten kontener się najlepiej prezentuje . Co do samego ciągnika to on sam sobie nie jest zbyt urodziwy , a w tym malowaniu to już w ogóle dramat jak dla mnie .
WOW!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem ostatniej prezentacji. Model Mercedesa jest sam w sobie świetny a w połączeniu z puszką jest wręcz genialny. Jest lekka zazdrość...
Witam i dziękuje za opinie.Dzisiaj coś z nowości ale nie wiem czy już był ten model prezentowany.Brak czasu zabija miłośc do modelarstwa.Volvo FH Pflumm z kontenerem który nie pochodzi z kompletu.Ciągnik wystąpił solo w PC
Kolejna ciekawa pisanka u Ciebie, ta puszka nawet mu pasuje w tych barwach, właśnie na niej fajnym akcentem byłaby kalka z jakimś grafitti
nie za duża, a optycznie by się to jeszcze lepiej zgrało.
Bardzo ładne jest volvo . Trzeba przyznać że świetnie sie zgrało z tą puszką i naczepą . Jeśli chodzi o oryginalną konfigurację to ciąga ono czarną , małą , rynnową wywrotkę .