• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.469 390 20
Kapitalna prezentacja. Masz chłopie świetne pomysły, a i wykonanie takiej prezentacji bardzo dobre. (y) Podoba mi się.

Qmaty

Znany użytkownik
Reakcje
5.836 235 3
Zestaw rewelacja, prezentacja również. Odegrana scenka bardzo naturalna i klimatyczna.
Bardzo fajnie zmontowałeś wszystkie dodatki, uwagę zwróciłem na obrysówki, ADR-y, nowy kangur, o kominach i przyłączach już nie piszę nawet.

PS. Chemicy mega wypas (y)(y)(y)

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.752 6 1
Bardzo fajna ta Twoja twórczość ;) Jedyne do czego bym się przyczepił to przednia tablica rejestracyjna jest nieczytelna przez kangura :p Ale prezentuje się wyśmienicie z tymi wszystkimi dodatkami (y)(y)

Kempol

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
MSMK
Reakcje
19.253 216 0
Hi hi, dopiero co wróciłem ze szkolenia wojskowego w Piątym Pułku Chemicznym, a tu znów przeciek i L-2. (y)(y)(y)

Ostatnio edytowane:

Qmaty

Znany użytkownik
Reakcje
5.836 235 3
Ciemna V8 i do tego nie za dużo chromu tworzy idealne zestawienie. Zawartość puszki ciekawa, fajnie prezentują się Amaroki w odmiennych konfiguracjach i mi akurat bardziej podobają się modele od 1:1. Prezentacja jak zawsze robi wrażenie.