Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
03.01.2024||ZENLS-Ząbkowice Śląskie|| SM30-914 w swoim domu, należąca niegdyś do KWK Thorez, została odremontowana i służy na terenie firmy do prac manewrowych. Obok nieśmiało chowa się SM30-602, przywieziona z Gdańskiego niegdyś koncernu bazy paliwowej Orlen, gdzie przez długi czas popadała w ruinę, obecnie jest prawdopodobnie również własnością firmy.
Zazwyczaj na OLX kupuje tabor w mniejszej skali (H0) ale jak ktoś dysponuje grubszą gotówką to od 35000 zł (409Da) do 150000 zł (TGM 23b na tor 1520mm) można kupić sobie lokomotywy
Zdjęcie to zostało pokazane na forum w dniu 25. 02. 2024 roku, tylko nie mogę powiedzieć w jakim temacie go umieszczono. I tu mam pytanie, w jakim okresie czasowym te lokomotywki przechodziły naprawy rewizyjne oraz w jakim kolorze występowały, czerwieni tlenkowej czy też były w kolorze czarnym?
Zdjęcie to zostało pokazane na forum w dniu 25. 02. 2024 roku, tylko nie mogę powiedzieć w jakim temacie go umieszczono. I tu mam pytanie, w jakim okresie czasowym te lokomotywki przechodziły naprawy rewizyjne oraz w jakim kolorze występowały, czerwieni tlenkowej czy też były w kolorze czarnym? Zobacz załącznik 1065843