Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Policja na VW T5 rewelacja.
Nigdzie takich nie ma na rynku .
W dodatku w starszym malowaniu przez co już całkiem unikalne modele..
Taxi świetny pomysł .
Takich modeli można sporo przerobić i będzie super postój Taxi
Dziękuję za oceny i wszystkie komentarze. Ciąg dalszy pojazdów żółtym kolorze, "Patrol Autostradowy" na bazie starszego Mercedesa Sprintera. Długo szukałem bazy, bo bardzo mało jest busów w wersji long. Udało mi się kupić stare modele Niemieckiej Policji, które zmieniłem w takie miniaturki. Modele będą jeszcze wzbogacone o linie podziału, podmalowane wycieraczki i pomarańczowe belki dachowe, lusterka wklejone już po sesji.
Dziękuję, oczywiście masz rację, tylko Busch robił długie wersje Sprintera, tak jak wspomniałem modele powstały na bazie niemieckiej policji. W oryginale miały jeszcze na dachu bagażniki, zastanawiam się czy ich nie dołożyć do "Patrolu Autostrady" i umieścić na nich jakiś znaków, tablic informacyjnych, pozdrawiam.
Moja baza w oryginale wyglądała tak
CD.
Jak zawsze dziękuję za oceny i komentarze. Zawsze staram się pokazać modele trochę inne, których nie widziałem jeszcze na forum.
Dzisiaj model Mercedesa Sprintera w kolorze pomarańczowym, malowanie to "Bezpieczeństwo Autostrady A4".
Dzięki,
malowanie, kolor oryginalne z 1:1 jednak ja widziałem starszego podwyższonego Traficca lub Vivaro wer. long - modele raczej niedostępne w naszej skali.
Wzór ciekawy, dlatego taki powstał, może gdzieś taki jeździ po A4 .
Dzisiaj ostatnie dwa projekty jakie powstały do kolekcji na tą chwilę.
Trochę nie pasują do wątku, ale szkoda tworzyć nowego dla dwóch modeli.
"Omega Pilzno" MAN z firanką i Volvo z chłodnią, jak zawsze zapraszam do rzucenia okiem.