• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

Jacek T4

Znany użytkownik
Reakcje
1.008 1 0
Strach pomyśleć o jakimś modelu krajowych służb, bo ani się człowiek nie obejrzy, a już go prezentujesz;).
Znów kolejne świetnie wykonane modele(y), niski Sprinter ŻW wygląda super.
Ale w przypadku Craftera, to wkradł Ci się mały błąd. Tylne drzwi skrzydłowe powinny być pełne, a nie z szybami.
Ponadto parę szczegółów do dodania by się znalazło. Brakuje z tyłu pojedynczych kogutów, klimatyzatora na dachu, no i można by się pokusić o zmianę felg (np. ze Sprinterów ŻW, prezentowanych poprzednio). Ale to naprawdę szczegóły...
Ciekaw jestem czym nas zaskoczysz?

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Strach pomyśleć o jakimś modelu krajowych służb, bo ani się człowiek nie obejrzy, a już go prezentujesz;).
Znów kolejne świetnie wykonane modele(y), niski Sprinter ŻW wygląda super.
Ale w przypadku Craftera, to wkradł Ci się mały błąd. Tylne drzwi skrzydłowe powinny być pełne, a nie z szybami.
Ponadto parę szczegółów do dodania by się znalazło. Brakuje z tyłu pojedynczych kogutów, klimatyzatora na dachu, no i można by się pokusić o zmianę felg (np. ze Sprinterów ŻW, prezentowanych poprzednio). Ale to naprawdę szczegóły...
Ciekaw jestem czym nas zaskoczysz?
Dziękuję Jacku za słowa, zawsze motywują do działania. Jeżeli chodzi o dodatki to już wcześniej pisałem, mając zrobione bazy z czasem je uzupełniam, oczywiście jak tylko jest chwila. Ostatnie modele to przerobione niemieckie Feuerwehr czy Notarzt kolory czerwone, pomarańczowe w tampodrukach z różnym układem szyb, które bardzo często zamazane są napisami. Ostatnie projekty zakładały zrób co się da :). Na kolejne zapraszam za chwile, pozdrawiam

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.092 387 20
Sypiesz tymi unikatami jak z rękawa. Masz ich tyle, że warto by je pokazać szerszej publiczności. Nie myślałeś może o przyjechaniu na spotkanie modelarskie? Będzie teraz organizowane w Żyrardowie 23-24 maja 2020 r. Zapraszam gorąco z dioramami i modelami.
Po szczegółowe wiadomości zapraszam na PW - oczywiście nie tylko Ciebie ale i wszystkich chętnych.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Sypiesz tymi unikatami jak z rękawa. Masz ich tyle, że warto by je pokazać szerszej publiczności. Nie myślałeś może o przyjechaniu na spotkanie modelarskie? Będzie teraz organizowane w Żyrardowie 23-24 maja 2020 r. Zapraszam gorąco z dioramami i modelami.
Po szczegółowe wiadomości zapraszam na PW - oczywiście nie tylko Ciebie ale i wszystkich chętnych.
Najpierw robię kilka wozów, a potem wrzucam na forum co udało się zrobić.
Oczywiście z miłą chęcią zabrał bym trochę swoich "gratów" i odwiedził wystawę.
Niestety obowiązki nie pozwalają mi zaplanować jakiegokolwiek wyjazdu do przodu.
Postaram się odwiedzić którąś z wystaw i dziękuję Maćku za zaproszenie.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
"Poloniki" to nie tylko służba mundurowa jak Policja, ŻW, Straż Miejska, czy pojazdy służb specjalistycznych jak karetki, dlatego dzisiaj coś innego.
Mercedes E klasa jako "Rekord Taxi"

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg

do poprawy tablice ( dwie różne ) błąd, który zauważyłem przy dodawaniu zdjęć.

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody osobowe 22