• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Początkujący modelarz

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.968 67 1
Model fajny , taki pod niskoodwozie albo naczepę kontenerową . Z firmy Jurgen Ehrmana jest tylko ten baner , pierwotnie występuje on na tej scanii :
1741891037364.png

Także jakbyś go zdjął to model by się nawet lepiej prezentował .

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.936 2 0
Dwukolorowe malowanie tworzy fajny model z tego Actrosa(y)teraz do zestawu kontener mu podpiąć i w drogę;)ja osobiście kangura pomalowałbym pod kolor nadwozia.

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.883 2 0
Witam ;). Jak na początek to z grubej rury . Świetne modele , Jens Bode , Vögel , modele które prawie każdy kolekcjoner musi mieć w swojej kolekcjii . To życze obfitych zbiorów w kolekcjii i miłej zabawy w tym świecie modelarskimo_O

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 1 0
Witam ;). Jak na początek to z grubej rury . Świetne modele , Jens Bode , Vögel , modele które prawie każdy kolekcjoner musi mieć w swojej kolekcjii . To życze obfitych zbiorów w kolekcjii i miłej zabawy w tym świecie modelarskimo_O
Cześć dzięki. Wkręciłem się w te modele, nie wiem czy nie za mocno

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 1 0
Cześć, dzisiaj wrzucam coś innego a konkretnie to moje dwie Magnum-ki. Ostatnio naoglądałem się na forum pięknych Renat to pomyślałem sobie, że też coś wrzucę od siebie. Nie są one może pełne detali i uroku ale jak znajdę chwilę czasu to może nad nimi popracuję :)

20250316_132658.jpg
20250316_132710.jpg
20250316_132727.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.383 391 20
Do modeli herpowskich im sporo brakuje. Metal wymusza duże ograniczenia w szczegółach. Poza tym dużym minusem są koła i wystające osie. Jeżeli Tobie się takie modele podobają, to OK.

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 1 0
Cześć Wam :) Chwilę mnie nie było na forum, ale już powracam z jeszcze ciepłą nowością w mojej kolekcji :cool: Przedstawiam Wam następną Scanie w moich zbiorach tym razem w spedycji Repiński. Chwilę zajęły poszukiwania ale się udało. Jest piękna o_O

20250328_174649.jpg
20250328_174813.jpg
20250328_174856.jpg

Simon2107

Aktywny użytkownik
Reakcje
182 1 0
Jak za tą kwotę powinna być lepiej dopracowana. Nie spodziewam się fajerwerków, bo herpa upraszcza nawet gablotkowe wersję, ale koła czy tylna belka w tej cenie mogłyby odpowiadać oryginałowi.

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 1 0
Jak za tą kwotę powinna być lepiej dopracowana. Nie spodziewam się fajerwerków, bo herpa upraszcza nawet gablotkowe wersję, ale koła czy tylna belka w tej cenie mogłyby odpowiadać oryginałowi.
Dałem za to odpowiednią kwotę bo zawsze kupuję modele z drugiej ręki. Jeśli masz na myśli cenę z Allegro to faktycznie jest przesadzona.