• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Początkujący modelarz

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.929 5 0
MAN Michel taki trochę szarak z pozoru, ale jest to model wyprodukowany tylko w ilości 500 szt. (czyli bardzo mało). Miłe dla oka stonowane kolory, felgi dwukolorowe, fartuch no i czerwone lampy w naczepie... Świetny zakup! :)
Repiński - o tym modelu zostało już napisane wszystko. Jak dla mnie - jaki by nie był - warto mieć! :)

OP
OP
P
Reakcje
86 0 0
Cześć, dzisiaj wlatuje kolejny Jens i kolejna Scania. Tym razem w zupełnie innym malowaniu :D Jeszcze brakuję mi do pełni szczęścia jakieś 15-16 ciężarówek w tej spedycji i będzie cała kolekcja :D Zapraszam do komentowania.

20250406_113228.jpg
20250406_113318.jpg
20250406_113302.jpg
20250406_113159.jpg

Reakcje
11.979 67 1
Bardzo ładnie się ta scania prezentuje . Trzeba przyznać że modele w malowaniu Jens Bode mają bardzo dobry poziom wykonania . Życzę powodzenia w zbieraniu pozostałych modeli w tych barwach , bo wiem że nie będzie łatwo i tanio .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.929 5 0
Jens Bode, modele znane i doceniane. :) W tym malowaniu chyba nie ma "ubogiej" wersji... :D Trzy sztuki to już całkiem sporo, teraz już poleci! :ROFL:
TET - kolejny znany model. Fajny ten seledynowy z czarnym i rozumiem , że to też początek kolekcji? :D