Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
MAN Michel taki trochę szarak z pozoru, ale jest to model wyprodukowany tylko w ilości 500 szt. (czyli bardzo mało). Miłe dla oka stonowane kolory, felgi dwukolorowe, fartuch no i czerwone lampy w naczepie... Świetny zakup!
Repiński - o tym modelu zostało już napisane wszystko. Jak dla mnie - jaki by nie był - warto mieć!
Cześć, dzisiaj wlatuje kolejny Jens i kolejna Scania. Tym razem w zupełnie innym malowaniu Jeszcze brakuję mi do pełni szczęścia jakieś 15-16 ciężarówek w tej spedycji i będzie cała kolekcja Zapraszam do komentowania.
Bardzo ładnie się ta scania prezentuje . Trzeba przyznać że modele w malowaniu Jens Bode mają bardzo dobry poziom wykonania . Życzę powodzenia w zbieraniu pozostałych modeli w tych barwach , bo wiem że nie będzie łatwo i tanio .
Jens Bode, modele znane i doceniane. W tym malowaniu chyba nie ma "ubogiej" wersji... Trzy sztuki to już całkiem sporo, teraz już poleci!
TET - kolejny znany model. Fajny ten seledynowy z czarnym i rozumiem , że to też początek kolekcji?
Jens Bode, modele znane i doceniane. W tym malowaniu chyba nie ma "ubogiej" wersji... Trzy sztuki to już całkiem sporo, teraz już poleci!
TET - kolejny znany model. Fajny ten seledynowy z czarnym i rozumiem , że to też początek kolekcji?