Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Model fajny , taki pod niskoodwozie albo naczepę kontenerową . Z firmy Jurgen Ehrmana jest tylko ten baner , pierwotnie występuje on na tej scanii : Zobacz załącznik 1110442
Także jakbyś go zdjął to model by się nawet lepiej prezentował .
Dwukolorowe malowanie tworzy fajny model z tego Actrosateraz do zestawu kontener mu podpiąć i w drogęja osobiście kangura pomalowałbym pod kolor nadwozia.
Witam . Jak na początek to z grubej rury . Świetne modele , Jens Bode , Vögel , modele które prawie każdy kolekcjoner musi mieć w swojej kolekcjii . To życze obfitych zbiorów w kolekcjii i miłej zabawy w tym świecie modelarskim
Witam . Jak na początek to z grubej rury . Świetne modele , Jens Bode , Vögel , modele które prawie każdy kolekcjoner musi mieć w swojej kolekcjii . To życze obfitych zbiorów w kolekcjii i miłej zabawy w tym świecie modelarskim
Cześć, dzisiaj wrzucam coś innego a konkretnie to moje dwie Magnum-ki. Ostatnio naoglądałem się na forum pięknych Renat to pomyślałem sobie, że też coś wrzucę od siebie. Nie są one może pełne detali i uroku ale jak znajdę chwilę czasu to może nad nimi popracuję
Do modeli herpowskich im sporo brakuje. Metal wymusza duże ograniczenia w szczegółach. Poza tym dużym minusem są koła i wystające osie. Jeżeli Tobie się takie modele podobają, to OK.
Cześć Wam Chwilę mnie nie było na forum, ale już powracam z jeszcze ciepłą nowością w mojej kolekcji Przedstawiam Wam następną Scanie w moich zbiorach tym razem w spedycji Repiński. Chwilę zajęły poszukiwania ale się udało. Jest piękna
Jak za tą kwotę powinna być lepiej dopracowana. Nie spodziewam się fajerwerków, bo herpa upraszcza nawet gablotkowe wersję, ale koła czy tylna belka w tej cenie mogłyby odpowiadać oryginałowi.
Jak za tą kwotę powinna być lepiej dopracowana. Nie spodziewam się fajerwerków, bo herpa upraszcza nawet gablotkowe wersję, ale koła czy tylna belka w tej cenie mogłyby odpowiadać oryginałowi.