• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Początkujący modelarz

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.005 5 0
Chwilę mnie tu nie było i trochę się zadziało! :D
GESUKO - widzę, że złapałeś i tą chorobę... Jeszcze jest "troszkę" :ROFL: do zebrania, ale początek świetny!
Nelo-Neuss. To jest ten rodzaj modeli PC , które naprawdę lubię i można ich uzbierać bardzo duzo. Druga sprawa - wożą kontenery... :love:
Po kolejnych kilku ciekawych modelach na uwagę ZDECYDOWANIE zasługuje Ingo Dinges! Jedno z moich ulubionych malowań a ilość szczegółów powala...
Na koniec Bush Lenk, Kohler i 2x S580 V8 Niby tylko małe znaczki na atrapach, ale lubię takie szczegóły...

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.005 5 0
Ooo, Panie Kolego! To umarł w butach... :ROFL: Zaraziłeś się jedną z mutacji naszej choroby, a nazywa się Stelzl! :D Te sześć sztuk już robi duże wrażenie a wraz kolejnymi sztukami będzie tylko lepiej (a wiem co mówię :ROFL:). Jedno z najfajniejszych malowań w naszej skali...

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
312 0 0
Cześć:) Chciałem Wam pokazać kolejny zakup, tym razem całkiem przypadkowy:D Scania Jens Bode- moim zdaniem chyba rzadki model ale jak każdy Jens robi robotę:)
Miałby ktoś z Was do sprzedania lusterka do niej bo to jej jedyny mankament?

1000001148.jpg
P1015420.JPG
1000001148.jpg
1000001146.jpg