• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Początkujący modelarz

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.003 5 0
To jest jedno z tych malowań, które tak naprawdę nigdy się nie znudzi... :) Każdy model w tych barwach jest zupełnie wyjątkowy a postawienie ich kilkunastu (na tą chwilę chyba ponad 20 szt.) obok siebie robi wrażenie! :)
Niestety, zdobycie innego koloru luster niż czarne to nie lada wyzwanie i dotyczy szczególnie marki Scania...

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
312 0 0
To jest jedno z tych malowań, które tak naprawdę nigdy się nie znudzi... :) Każdy model w tych barwach jest zupełnie wyjątkowy a postawienie ich kilkunastu (na tą chwilę chyba ponad 20 szt.) obok siebie robi wrażenie! :)
Niestety, zdobycie innego koloru luster niż czarne to nie lada wyzwanie i dotyczy szczególnie marki Scania...
Już mam patent na te lusterka

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.003 5 0
Michał, tak jak Ci pisałem - uważaj, bo Trio Trans to szeroki i kosztowny temat! :D Ładnie zacząłeś pod-kolekcję ale brakuje mi tu zdjęcia ze szczegółem w postaci oznaczenia silnika z atrapy... :D

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
312 0 0
Cześć:) Dzisiaj chciałbym Wam zaprezentować model, który kupiłem już jakis czas temu ale jakis nie było okazji go pokazać:D Scania Trio Trans

Zobacz załącznik 1136119 Zobacz załącznik 1136120 Zobacz załącznik 1136121 Zobacz załącznik 1136122
Michał, tak jak Ci pisałem - uważaj, bo Trio Trans to szeroki i kosztowny temat! :D Ładnie zacząłeś pod-kolekcję ale brakuje mi tu zdjęcia ze szczegółem w postaci oznaczenia silnika z atrapy... :D
To jest taka choroba, że nawet odłączenie internetu nic nie da

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.003 5 0
Bombastic fatastic jak jest napisane na kabinie :D Ładny przeskok z chłodni na transport żywca... :ROFL:
Sam model bardzo ciekawy. Szesnastolitrowa Scania z kangurem (który akurat mnie się podoba) no i miniatura z limitowanej ilości 500 szt. ;)

Reakcje
12.554 67 1
Bardzo mi się podobają te zestawy do przewozu żywca . Ta scania pomimo skromnego malowania mogła by zawitać do mojej kolekcji . Swoją drogą to dość mało wyszło modeli do przewozu zwierząt i można by się pokusić wyzbierać je wszystkie .