• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Początkujący modelarz

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.038 5 0
Widzę Kolego, że zbierasz malowania z rodzaju tych "tańszych"... :D Jedna z fajniejszych miniatur w barwach Heide. Mocno napracowano się przy tym projekcie i dla kogoś , kto lubi takie modele - pozycja obowiązkowa! ;)

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.038 5 0
Lubię te ciągniki siodłowe w wersji PC. Ustawione w kilku stosach obok siebie robią świetne wrażenie. Tu mamy kapitalne zestawienie - czary i piękna grafika... :)

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.038 5 0
Jeszcze bardziej zachorowałem na modelarstwo...WSI
Tak jak pisałem w wiadomości prywatnej - szkoda, że rezygnujesz z H0 bo pokazujesz piękne modele... Stelzl, Bode - to górna półka w naszym świecie...
1:50 to już zdecydowanie wyższy poziom ale kibicuję równie mocno, bo jest co zbierać! Liczymy oczywiście na prezentacje w odpowiednim wątku... :D

OP
OP
P

Pysiek90

Aktywny użytkownik
Reakcje
352 1 0
Tak jak pisałem w wiadomości prywatnej - szkoda, że rezygnujesz z H0 bo pokazujesz piękne modele... Stelzl, Bode - to górna półka w naszym świecie...
1:50 to już zdecydowanie wyższy poziom ale kibicuję równie mocno, bo jest co zbierać! Liczymy oczywiście na prezentacje w odpowiednim wątku... :D
Jeszcze się zastanawiam jaki model kupię jako pierwszy z 1:50. Póki co zamówiłem sobie w okazyjnej cenie jeden model z Herpy :ROFL: