• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Plany makietowe na przyszłość - co, gdzie, jak, kiedy...

MaRoco

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Musiało się pojawić słowo OMKIA, bo to w temacie lamp modelarski "Święty Graal" ;).
Skontaktuj się z OMKIA w sprawie lamp nr 2. Będziesz na pewno zadowolony, gdy je dostaniesz.
Jakością i cenowo biją na głowę propozycję Viessmanna.
(Piszę to opierając się na ich modelach w H0, ale w N też pewnie trzymają bardzo wysoki poziom)

OP
OP
Zwrotniczy_1960

Zwrotniczy_1960

Aktywny użytkownik
Reakcje
137 0 0
Szanowni Koledzy, kończę planowanie i wchodze płynnie w fazę realizacji :p Wszysykim Wam serdecznie dziekuję za wsparcie, opracowanie planów, zestawień, wizualizacji, cennych porad, podsyłanie linków, zdjęć i przykładów. Naprawdę pomogliście mi w wielkim stopniu, sporo problemów rozwiazało się już na tym etapie dzięki Wam :D. Teraz przede mną najtrudniejsza faza i spore wyzwania. Sam jestem ciekawy jak to wszystko będzie mi wychodzić, Wy mam nadzieję także;)
Do zobaczenia w dziale RELACJE:rolleyes:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Planuję 7
Planuję 21
Planuję 12
Planuję 70
Planuję 8