Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mogłem przekręcić. Jak pisałem informacji na ten temat jest tyle co kot napłakał. To była seria R i wywrotki RD.
Nie wiem czy ciągniki też trafiły oryginalne. Możliwe że ten na zdjęciu został przebudowany na ciągnik z wywrotki w początku lat 80-tych już w Polsce.
W ogóle mam mizerne pojęcie na ten temat Dlatego pytam jak ktoś coś więcej wie.
Rewelacyjne fotki z tymi rzadkimi pojazdami! Szkoda że je zezłomowali. Były trzy takie. Dwa duże i jeden mniejszy. To chyba ten co przy nim stoją chłopcy radarowcy. Te większe miały po 3,5 metra szerokości. Z tych zdjęć wynika też za zanim trafiły do ZTE Radom były w Zabrzańskim Mostostalu pierwotnie. Ciekawe to.
Rewelacyjne fotki z tymi rzadkimi pojazdami! Szkoda że je zezłomowali. Były trzy takie. Dwa duże i jeden mniejszy. To chyba ten co przy nim stoją chłopcy radarowcy. Te większe miały po 3,5 metra szerokości. Z tych zdjęć wynika też za zanim trafiły do ZTE Radom były w Zabrzańskim Mostostalu pierwotnie. Ciekawe to.