Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Było dawałem, nawet na fejsie jest kierowca w grupie o Pekaesie który nim jeździł. To jest ciekawe auto bo przyszło do Pekaesu w kolorze niebieskim a po wypadku zostało przemalowane na biało.
Dzięki uprzejmości koledze z FB przedstawiam próbkę super zbioru starych zdjęć z akcji przeprowadzanych przez ZTE Radom, dawnego potentata w transporcie ładunków ponadnormatywnych w Polsce. Naprawdę jest tam co oglądać i podziwiać - jest masę zdjęć Steyrów, Faunów no i Willemów , których okazało się że w ZTE były 3 sztuki- 2 duże i jeszcze jeden mniejszy. Ponieważ fotki nie są moje to niestety warunkiem obejrzenia zbiorów jest obecność na Facebooku i dołączenie do grupy ZTE Radom. Zapraszam bo naprawdę jest co oglądać.
Małe zdjęcie ze strony http://jareks.zonk.pl/rh/index.html Fotka Pana Roelof-a Hamoena z Szubina 7 lipiec 1978. Centrum życia miasteczka, pamiętam to miejsce. Dziś nie ma tam już stacji benzynowej ze względu na niebezpieczeństwo pożaru w środku miasta. Star jak z GS-u lub Społem
Piotrek tu już chyba ich naczepę prywaciarz ma podpiętą, a oni mieli białe Magnumki AE pierwszej generacji- myślę że na 99% na czarnych tablicach były jeszcze.