• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 PKS, PEKAES, TRANSBUD itp.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.814 387 20
Mnie to wygląda ja jakąś Pragę. Wydaje się, że ten ciągnik ma krótki nos. Ale pewności nie mam.

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.650 20 1
Ryj podobny do Bussing'a, bo widziałem gdzieś podobnawy z ryjka model lasowozu, ale się nie znam, więc proszę gdyby co spuścić zasłonę milczenia na ten wpis :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.720 109 2
Też szukałem ryj tej ciężarówki wygląda jak Henschel tylko koła nie pasują i brak napisów na pokrywie silnika więc dalej jest to zagadka.;)

Flotoma

Znany użytkownik
Reakcje
6.458 5 0
Wielkim specem nie jestem, ale stawiam, że to jest Faun. Wygooglujcie Faun F60 i wg. mnie to auto ma dużo podobieństw do tego ciągnika z cementem.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.076 47 0
Wielkim specem nie jestem, ale stawiam, że to jest Faun. Wygooglujcie Faun F60 i wg. mnie to auto ma dużo podobieństw do tego ciągnika z cementem.
Brawo Jasiu, wygrał Pan bon towarowy.:D
Tak to jest Faun F60 albo jedna z jego odmian.W Polsce takie były co widać na zdjęciu z filmu Szczęściarz Antoni.
i191417.jpg

Od razu dodam że miały rózne otwory na bocznych klapach, tagże takie jak ten z cementem.

Pt47-106

Znany użytkownik
Reakcje
591 11 5
afb9fc746b9c69462546d0379d8ce8f5.jpg

Zima stulecia na fotkę natrafiłem przypadkiem na necie dobrze myślę ze ciężarówka to Volvo
Zdjęcie001.jpg

PKS Szczecin Fotka zrobiona w Gryfinie
Zdjęcie002.jpg

Zdjęcie003.jpg

Zdjęcie004.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 8