• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele lokomotyw serii SM31 (typ 411D)

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Sklep besserepreise ma rzeczywiście lepsze ceny zwłaszcza przesyłek do Polski ;)
Zobacz załącznik 997416

No tak, ale nikt nie pytał o koszty wysyłki, tylko że u Niemca jest taniej, a tam nawet z wysyłką ok 4,50 euro w Niemczech ... jest taniej ;)

Sam już nie wiem, może ktoś z rządu powinien powołać komisję śledczą w tym temacie ???

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.699 124 86
SM42 PIKO produkuje już ponad 10lat (niech mnie ktoś poprawi jak się mylę. Myślę, że podobny "los" spotka SM31. Model jest prosty i tani w produkcji. Żadnych pantografów, jakiś "kabli" na dachu. Także.. nie ma się co spieszyć i trzeba poczekać na właściwy model (kolor, epoka, przydział). A te 'Cargo' to za chwilę będą tańsze z drugiej ręki jak wejdzie następny przydział.

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.005 33 0
Odebrałem dziś swój model. Uważam że jest rewelacyjny. Jeśli chodzi o detal to stoi na równi z SU46. Reszta modeli że stajni Piko jest wg mnie daleko za nimi w tyle.

Krótki film z przelotu....

darekgol

Aktywny użytkownik
Donator forum
Reakcje
401 4 1
Odebrałem dziś swój model. Uważam że jest rewelacyjny. Jeśli chodzi o detal to stoi na równi z SU46. Reszta modeli że stajni Piko jest wg mnie daleko za nimi w tyle.

Krótki film z przelotu....
Moim zdaniem SM31 jest lepszy od SU46, podświetlenie pulpitu jest fajnym dodatkiem.
SU46, ET22 i aktualnie SM31 to TOP dla mnie.