Panowie, wyklepałem tu merytoryczne posty przedstawiające zdjęcia oryginalnej ET21-375 oraz oficjalne zdjęcia modelu ze strony PIKO.
Podałem Wam na tacy pewną nieprawidłowość związaną z malowaniem reflektorów, żebyście mieli świadomość, że coś nie zostało odwzorowane prawidłowo i mając tą wiedzę możecie coś z tym zrobić lub nie. Przygotowałem graficzne porównanie, żeby zwizualizować jak to powinno wyglądać, żeby wyglądało jak z oryginalnej ET21-375. Model dopiero co trafił do sklepów, więc nie prędko pojawią się zdjęcia z poprawionym malowaniem.
Mój model prędzej czy później przejdzie zabieg poprawiający reflektory.
W odpowiedzi pod moim postem zamiast czegokolwiek merytorycznego, czytam jakieś wytyki, że nie mam co robić ze swoim czasem i powinienem spać w nocy...
Bolutek, czy Ty masz jakiś problem egzystencjalny? Nic nie wniosłeś do tematu, tylko po raz kolejny marudzisz na forum.
Komuś nie pasuje, że wrzuciłem post w nocy?? Mam taki pewien może mało znany niektórym zawód: maszynista, do tego międzynarodowy.
Bywa, że pracuję o każdej możliwej porze dnia i roku, do tego w PL i w DE. Jeżeli w czasie wolnym mam możliwości i chęci coś napisać na forum, to wytykanie mi czasu kiedy powinienem i kiedy nie powinienem czegoś pisać, jest niedorzeczne.