• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pekaes i schyłek zeszłego wieku.

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.573 1 0
Czołem Panowie. W pierwszych słowach mojego listu pragnąłbym podziękować za Wasze przyjęcie ostatniego modelu. Szczerze jestem zaskoczony, bo nie spodziewałem się, że ten zwyczajny Mercedes przypadnie Wam tak do gustu.
Fajnie. Cieszę się.
Dziś zatem pozostanę wierny marce i pokażę Wam taki szybką adaptacje złomu modelarskiego, który znalazl się w paczce od kolegi z dopiskiem może Ci się przyda.
Kontrowersyjny styl przypomina taki rodzaj dziewczyn, które są tak brzydkie, że aż piękne i człowiek poważnie rozważa czy aby się nie zakochać jak kiedyś w Monice Bellucci.
Dobra do rzeczy.
Lustra wyciąłem z innego złomu i pozbawiwszy je nadpalonych końcówek lekko nagiąłem mocowania i voila - sztymuje.
Następnie nękany był @Brodagaz bo nie dość, że wcześniej szukał mi pasujących, to jeszcze wczoraj męczyłem mu bułę o to w jakich kolorach widzi podszybie i fotele. Z racji, że jest odrobinę starszy i odrobinę wyższy, to się go posłuchałem.

Przed Wami.
Mercedes Benz LP 809
Pozdrawiam niniejszym całą naszą bandę.
20230705_105832.jpg
20230705_111117.jpg
20230705_111209.jpg
20230705_111331.jpg
20230704_232746.jpg
20230705_105937.jpg

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Model z okresu mojej młodości i to tej jeszcze z PRL, taki dalszy sąsiad miał warsztat stolarski i popylał takim tylko z czerwoną kabiną,
oryginał mi się nigdy nie podobał, może dlatego że za tym sąsiadem nie przepadałem, ale Twój model już tak;)

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.573 1 0
Model z okresu mojej młodości i to tej jeszcze z PRL, taki dalszy sąsiad miał warsztat stolarski i popylał takim tylko z czerwoną kabiną,
oryginał mi się nigdy nie podobał, może dlatego że za tym sąsiadem nie przepadałem, ale Twój model już tak;)
Pocieszę Cię faktem, że sąsiad nie miał łatwo. Z tego co wiem, elpek nie posiadał wspomagania kierownicy;)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Rzadko tu bywam, bo za każdym razem , tuż po wizycie wpadam w jakieś dziwne stany emocjonalne, które ciężko nazwać... :ROFL:
LP jeżeli chodzi o plandekę i stopień napięcia, zdecydowanie przebił to, do czego przyzwyczaili nas właściciele Żuk-ów. :ROFL::ROFL::ROFL: No i zdecydowanie za mało rdzy! :ROFL:
MANem Periba zniszczyłeś mój (wydawało by się poukładany :D) świat w H0. Te zdjęcia z akcji ratunkowej? Kapitalne! Czekam na więcej... :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 32
Samochody ciężarowe 19