Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Malowanie tej firmy kurierskiej tylnej części ciała nie urywa , ale trzeba przyznać że modele wykonane na wysokim poziomie . Jak Maciek zauważył tył naczepy piękny . Sam man ma dość ciekawą konfigurację , która mi przypomina pojazdy z Australii .
Marcin ten Manik to samoróbka, kupiony u kolegi Pawła. Robert poskładał a ja zajęłam się częścią kolorystyczną i dodatkami
[DOUBLEPOST=1451241015][/DOUBLEPOST]
Tyl naczepy Mana obfity w kalkomanie upodobniające jego naczepę do realnych, natomiast sama konfiguracja ciągnika raczej rzadko spotykana u nas jako ciągnik pod kurierkę. Wrócę też do wcześniejszych prezentacji, połączenie Wikinga naczepy z Herpowskim ciągnikiem skutkuje pozytywnym efektem.
Marcin ten Manik to samoróbka, kupiony u kolegi Pawła. Robert poskładał a ja zajęłam się częścią kolorystyczną i dodatkami
[DOUBLEPOST=1451241015][/DOUBLEPOST]
Michał, spokojnie Tobie nie zagrażam aczkolwiek do targów myślę ,że trochę przybędzie
Co prawda nie darzę tej firmy jakąś szczególną sympatią, pewnie dlatego że miałem okazję w niej jeździć. Ten Man wyszedł Wam idealnie, też zastanawiałem się czy to oryginał. Świetnie wykonane detale naczepy.
Naczepa wyszła pierwszoligowo . Ogólnie ciekawy skład , widzę że u Was kurierka ma stabilny i równomierny rozwój , a nie jak w niektórych miastach monopol