• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pauli i Roberta - kurierzy

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.173 387 20
Świetnie zrobiony ten Man. Taki tył naczepy to jest to, co powinno być w każdym modelu. Gratuluję zakupu. (y) No a rodzinne fotki świetne.

Reakcje
11.616 67 1
Malowanie tej firmy kurierskiej tylnej części ciała nie urywa , ale trzeba przyznać że modele wykonane na wysokim poziomie . Jak Maciek zauważył tył naczepy piękny . Sam man ma dość ciekawą konfigurację , która mi przypomina pojazdy z Australii .

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Tyl naczepy Mana obfity w kalkomanie upodobniające jego naczepę do realnych, natomiast sama konfiguracja ciągnika raczej rzadko spotykana u nas jako ciągnik pod kurierkę. Wrócę też do wcześniejszych prezentacji, połączenie Wikinga naczepy z Herpowskim ciągnikiem skutkuje pozytywnym efektem.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Co prawda nie darzę tej firmy jakąś szczególną sympatią, pewnie dlatego że miałem okazję w niej jeździć. :confused::D Ten Man wyszedł Wam idealnie, też zastanawiałem się czy to oryginał. Świetnie wykonane detale naczepy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.173 387 20
Piękny model. Lubię tak dopieszczone modele z dużą ilością detali. Widzę, że firma kurierska się rozrasta. Kapitalnie zrobione zdjęcia. (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Konfiguracja w sumie bardziej przypomina mi jakieś ciepłe kraje, gdzie można spotkać europejskie ciężarówki. Kolejny udany kurier.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 1002