• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pauli i Roberta - kurierzy

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Tak patrzę na te wszystkie prezentacje i aż by się chciało widzieć tam Iveca Hi-Way i Hi-Road czy busiki z naszej Poczty Polskiej :).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Ciekawie wyglądają te DHL-owe modele. Szkoda tylko, że Volvo ma niedokładnie ubrudzoną przednią szybę. Poza tym to właśnie Volvo podoba mi się najbardziej.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Świetna jest ta burtówka, Herpa niech się uczy jak się fajne naczepy robi. Ten drugi składaczek taki prosto z dróg, fajny podoba mi się.:)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Zimy jeszcze nie ma, a Volvo już takie ufajdane. Również mi się najbardziej podoba, to taki typowy skład z naszych dróg.

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzień dobry Panowie.
Dziękuję za komentarze.
Dziś z racji tego ,że doszedł nowy postanowiłam wstawić MAN-a w barwach DPD.
A na końcu całą zebraną do tej pory rodzinkę.

P1090647.JPG
P1090650.JPG
P1090653.JPG
P1090654.JPG
P1090659.JPG
P1090657.JPG
P1090658.JPG

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Jak patrzę na twoją makietę to oczy się śmieją :),muszę koniecznie pomyśleć o zakupie jakiejś(y) bo co raz ciężej się ogląda takie prezentacje ..Pod kolekcja DPD bardzo ładnie się prezentuje (y).

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 1002