• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja Pauli i Roberta - kurierzy

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Kolejny ciekawy pomysł z Twojej stajni, UPS ma bardzo stonowane malowanie i dość rzadko widuję go na drogach Europy , a w Stanach jest tego pełno.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.604 67 1
Praktycznie codziennie się mijam z zestawami UPS i muszę przyznać że to ich stonowane malowanie wygląda bardzo ładnie . Twój model również się świetnie prezentuje i mi się bardzo podoba . Szkoda że herpa praktycznie nic nie wypuściła w tym malowaniu , a swoją drogą to mogli by zrobić niezłą konkurencje dla TNT :p

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam Was i dziękuję za komentarze.
Wystawiam Sprinterka, niestety bez lusterek gdyż ktoś mu buchnął w nocy na "starym mieście" :ROFL::ROFL:
(jeśli ktoś posiada zbędne , chętnie odkupię)

P1080511.JPG
P1080512.JPG
P1080513.JPG
P1080514.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.604 67 1
Jakby był bardziej czerwony to można by było zaśpiewać biedroneczi są w kropeczki :D Fajnie się ten kurier prezentuje i do tego ma u mnie duży plus za to że jest w długiej budzie (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Ciekawy ten Sprinterek. Trochę kolor brązowy za jasny jak dla mnie, ale może to tylko fotki przekłamują.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 1002