Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziś trzy modele.T-72 już wcześniej był prezentowany, ale otrzymał wreszcie trały.Kolejny model to T-55AM Merida oraz trzeci IS-2.Ten tak samo jak wczesna wrsja w malowaniu powojennym i to dośc nietypowym dla tych maszyn bo już z szachownicą zamiast orłów.Takie wozy są widoczne miedzy innymi w jednym z odcinków Czterech Pancernych.
Dawno się w temacie nic niedziało, ale tez dawno nie skleiłem żadnego z moich modeli.Brak czasu, codzienna praca, nawet zapomniałem wstawic fotki Tygrysa sklejonego już jakiś czas temu.Teraz czeka na malowanie, ale to zapewne odległa bajka.
Dobry. Ten T-72 M1 to widziałem podobny w takim sklepie gdzie są używane modele. Był w skali 1:72, wygladał rewelacyjnie. Ten twój również wyglada super