• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pancerka 1/35

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.542 47 0
Koniec prac nie prędko.Skleić było łatwo i przyjemnie, ale pomalowac to wszystko to będzie koszmar.No ale niebawem się biorę za klejenie ostatniego z Tygrysów, więc o malowaniu nie musze myśleć.:D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.470 109 2
Dodge rewelacja, a flaszki mnie rozwaliły.:)
Uwielbiam to auto, miałem przyjemność nie raz prowadzić Dodge, gdyż w mam 5 kolegów którzy, mają doczki, rewelacyjnie się prowadzą i są niesamowicie dzielne terenowe, jedyny mankament to zużycie paliwa od 30l/100km do nieskończoności:LOL:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.470 109 2
Ludzie bez głów jakiś horror się szykuje :D
Willisy i BL po porostu super nie mogę się doczekać kiedy to skończysz.
Traktor na dioramie zapowiada się rewelacyjnie ale widzę że, jeszcze sporo pracy przed Tobą ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.019 387 20
Willisy najciekawsze, ale i ten Citroen ciekawie się zapowiada. Czekam na rozwój prac.

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Jeepy, Jeepy dużo jeepów, jako fan marki też z mam 6 na stanie, ale w 1/24 Hasegawy i Italeri. Czekam na rozwój wydarzeń, ciekawym smaczkiem są koła z innym bieżnikiem, pozoranci w Jeepie to Miniart?

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.542 47 0
Koła są z zestawu Legenda do Jeepów pustynnych SAS, natomiast figurki to zestaw Miniartu ruskich, z których tylko jeden będzie ruskim a pozostali zostaną przerobieni na Polaków.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
B
Skala 1:35 1
Skala 1:35 5