Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Koniec prac nie prędko.Skleić było łatwo i przyjemnie, ale pomalowac to wszystko to będzie koszmar.No ale niebawem się biorę za klejenie ostatniego z Tygrysów, więc o malowaniu nie musze myśleć.
Dodge rewelacja, a flaszki mnie rozwaliły.
Uwielbiam to auto, miałem przyjemność nie raz prowadzić Dodge, gdyż w mam 5 kolegów którzy, mają doczki, rewelacyjnie się prowadzą i są niesamowicie dzielne terenowe, jedyny mankament to zużycie paliwa od 30l/100km do nieskończoności
Ludzie bez głów jakiś horror się szykuje
Willisy i BL po porostu super nie mogę się doczekać kiedy to skończysz.
Traktor na dioramie zapowiada się rewelacyjnie ale widzę że, jeszcze sporo pracy przed Tobą
Jeepy, Jeepy dużo jeepów, jako fan marki też z mam 6 na stanie, ale w 1/24 Hasegawy i Italeri. Czekam na rozwój wydarzeń, ciekawym smaczkiem są koła z innym bieżnikiem, pozoranci w Jeepie to Miniart?
Koła są z zestawu Legenda do Jeepów pustynnych SAS, natomiast figurki to zestaw Miniartu ruskich, z których tylko jeden będzie ruskim a pozostali zostaną przerobieni na Polaków.