Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Fajnie to wygląda szczególnie błotniki przednie, jedynie ten sznurek mocujący koło zapasowe jakoś mi nie pasuje może za cienki nie wiem
A jak tam GMC ??
To AFV Club tak jak pisałem, ale kolejny w planach będzie już Dragona. Dość słabo oceniam ten model. Żeby skleić górę kadłuba z dołem trzeba było sporo szlifować, ścinać itp.
Ps. GMC czeka na malowanie jak i 50 innych.
Dragona nie rób to jest dopiero kaszalot, ma więcej błędów jak części, myślałem że to Tamka z układem jezdnym z AFV, ale widzę że trapią go te same kłopoty ale ciekaw będę opini o Dragonie skoro uważasz że AFV jest słaby
Ja używałem metalowych zasobników i było ok.
Dragonów sporo kleiłem jak tylko zaczęły się ukazywać. Byłem zadowolony. Chociaż wannę mają gorzej wykonaną niż AFV. Tamiya to relikt przeszłości jak dla mnie.
to była bodajże "Różyczka" - ta z wykopek - krążyły dowcipy, że w oponach miała jeszcze oryginalne faszystowskie powietrze. https://pbase.com/misiek_m/image/64264542