Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Gdybym pod każdy pojazd robił dioramkę, a wierz mi że chciałbym, to musiałbym mieć trzy razy więcej miejsca na to wszystko.
Ostatnie dni były obfite dla pancerki, siedem pojazdów zostało wykończonych, kolejne jedenaście pomalowanych kolorem bazowym.
Dokończenia doczekał wreszcie też VT-55
Prace niestety musiałem chwilowo wstrzymać w oczekiwaniu na farby Gunze. Powoli jednak ruszę z dwoma nowymi modelami firmy Trumpeter a będą to samochody UAZ 469 w malowaniu milicji. Jeden z niebieskimi pasami, drugi tradycyjny z białymi. Trwa kompletowanie, koła dokupiłem z firmy DEF Models, kalkomanie to będzie zestaw Toro a galeryjki z kogutem wykorzystam z modeli samochodów milicyjnych Welly w skali 1/34.
Dziś dotarły pojazdy dawcy części do moich Uazów. Trzeba zabezpieczyć koguta i można malować galeryjki na właściwy kolor, potem kalka z napisem milicja i gotowe.
Mam jeszcze pytanie czy posiada ktoś rysunki albo dobre zdjęcia wyrzutnika granatów z gazem montowanego na Gazach 69?
100% racji tak mnie poniosło bo pod wrażeniem pojazdu byłem , a i tak muszę u źródła zapytać o sprzęt ze Szczecina
[DOUBLEPOST=1504263984][/DOUBLEPOST]BTR też pasuje do takiej dioramy , w sumie to nie wiem czemu o tym skocie napisałem jak BTR nawet nie podobny
Prace niestety musiałem chwilowo wstrzymać w oczekiwaniu na farby Gunze. Powoli jednak ruszę z dwoma nowymi modelami firmy Trumpeter a będą to samochody UAZ 469 w malowaniu milicji. Jeden z niebieskimi pasami, drugi tradycyjny z białymi. Trwa kompletowanie, koła dokupiłem z firmy DEF Models, kalkomanie to będzie zestaw Toro a galeryjki z kogutem wykorzystam z modeli samochodów milicyjnych Welly w skali 1/34.
Zobacz załącznik 499223Zobacz załącznik 499224Zobacz załącznik 499225Zobacz załącznik 499226Zobacz załącznik 499227