• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Osobowe i sportowe 1:43 - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.359 387 20
Dziś prezent od Mikołaja. Przyjechał, a właściwie przyleciał aż zza wielkiego jeziora dzięki modelarzowi, koledze Leszkowi. Producentem jest Spark i wygląda tak:

IMG_0351.jpg
IMG_0352.jpg
IMG_0353.jpg
IMG_0354.jpg
IMG_0355.jpg
IMG_0356.jpg
IMG_0357.jpg
IMG_0358.jpg
IMG_0359.jpg

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
BMW M3 Sparka robi kolosalne wrażenie(y) ,naprawdę piękny model wykonali(y)(y) ,Z4 także mi się podoba:) ,szkoda tylko że nas czterech tylko tu zagląda:( ,a staramy się pokazać trochę inny Świat motoryzacji .:);)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.359 387 20
BMW M3 Sparka robi kolosalne wrażenie(y) ,naprawdę piękny model wykonali(y)(y) ,Z4 także mi się podoba:) ,szkoda tylko że nas czterech tylko tu zagląda:( ,a staramy się pokazać trochę inny Świat motoryzacji .:);)
No niestety nawet Broda nie zawsze tu zajrzy, bo tak jak mówi, nie ma powiadomień. :confused:A chociażby z czystej ciekawości by tu zajrzał, czy nie ma czegoś nowego.:mad:
Widzisz, większość niestety tylko ciężarówki i nic więcej. Mają takie ograniczenie, jak koń z klapkami na oczach.:confused: Tylko jedno i nic więcej. To jest po prostu chore. :mad:No ale cóż, takich mamy kolegów. :(

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.765 67 1
No zaraz Panowie . Ja tu zaglądam po każdej prezentacji , ale się nie udzielam bo ta skala puki co mnie nie kręci (jeszcze:D) . Modele masz Maćku bardzo ładne i piękna im nie można odmówić . Z racji tego że to dość dużą skala pozwala ona na wierniejsze odtworzenie detali oraz rzeczy które każdy samochód ma indywidualne . Piękna kolekcja .

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.359 387 20
No zaraz Panowie . Ja tu zaglądam po każdej prezentacji , ale się nie udzielam bo ta skala puki co mnie nie kręci (jeszcze:D) .
Dzięki Ci Bartku, że zaglądasz. Ale jak nie dasz znaku, że tu wchodzisz to nikt o tym nie wie. Jak nie chcesz pisać komentarzy to choć kliknij jakąś ocenę, to wtedy wiadomo, czy się podoba, czy nie, no i widać Twoją obecność tu.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
Maciek nie denerwuj się Broda nie zawsze może wszystko skomentować , czas to moje ograniczenie ostatnio.
Piękny model i wart posiadania (y)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.359 387 20
Dzięki za komentarze Koledzy. Fajnie, że modele się podobają. Dziś druga Z-czwórka.

IMG_7134.jpg
IMG_7135.jpg
IMG_7136.jpg
IMG_7137.jpg
IMG_7138.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:43 776