Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziś prezent od Mikołaja. Przyjechał, a właściwie przyleciał aż zza wielkiego jeziora dzięki modelarzowi, koledze Leszkowi. Producentem jest Spark i wygląda tak:
BMW M3 Sparka robi kolosalne wrażenie ,naprawdę piękny model wykonali ,Z4 także mi się podoba ,szkoda tylko że nas czterech tylko tu zagląda ,a staramy się pokazać trochę inny Świat motoryzacji .
BMW M3 Sparka robi kolosalne wrażenie ,naprawdę piękny model wykonali ,Z4 także mi się podoba ,szkoda tylko że nas czterech tylko tu zagląda ,a staramy się pokazać trochę inny Świat motoryzacji .
No niestety nawet Broda nie zawsze tu zajrzy, bo tak jak mówi, nie ma powiadomień. A chociażby z czystej ciekawości by tu zajrzał, czy nie ma czegoś nowego.
Widzisz, większość niestety tylko ciężarówki i nic więcej. Mają takie ograniczenie, jak koń z klapkami na oczach. Tylko jedno i nic więcej. To jest po prostu chore. No ale cóż, takich mamy kolegów.
No zaraz Panowie . Ja tu zaglądam po każdej prezentacji , ale się nie udzielam bo ta skala puki co mnie nie kręci (jeszcze) . Modele masz Maćku bardzo ładne i piękna im nie można odmówić . Z racji tego że to dość dużą skala pozwala ona na wierniejsze odtworzenie detali oraz rzeczy które każdy samochód ma indywidualne . Piękna kolekcja .
Dzięki Ci Bartku, że zaglądasz. Ale jak nie dasz znaku, że tu wchodzisz to nikt o tym nie wie. Jak nie chcesz pisać komentarzy to choć kliknij jakąś ocenę, to wtedy wiadomo, czy się podoba, czy nie, no i widać Twoją obecność tu.