Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No jasne, Ty masz rację. Sam nie wiem czemu napisałem Kyosho. Może dlatego, ze sporo wersji dealerskich robiło Kyosho. Sorry.
Dziś za to model tego, którym akurat jeżdżę. BMW 5 (E60) w wersji klappboxowej. Model wydany z okazji targów IAA we Frankfurcie.
Piątka bardzo fajna a taki duży klapenboxx robi wrażenie, a trójką to mi rozjechałeś koncepcje jest mega rewelacyjna , dobrze że takiej nie spotkałem bo też bym chciał.
Masz rację. Szczegóły i jakość wykonania dużo lepsza. A i ceny nie są jakieś kosmiczne, przynajmniej Minichampsa.
Dziś kolejny model BMW M3 (model E36) w jednym z najfajniejszych i właściwie kultowych malowań sportowych:
Tak pod wpływem kolegi modelarza z sąsiedniego forum zrobiłem porównanie dwóch skal. Trochę brakuje w moim aparacie głębi ostrości, ale myślę, że i tak coś niecoś widać.