Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Siema przyjaciele. Już w sobotę tam gdzie mieszkam zjazd fanów starych aut, weterenów, mieszanych i Hot-rods oraz motorów. Spróbuję nastrzelać około 300 fot choć sprzętu ma być około 500. Będzie na co popatrzeć. A tu w ruchu taki "Vintage" :
A teraz pełen oryginał z Japonii...
Zdjęcia własne, lohra (autotransporter) mojego kolegi, ulicy Miasta Stołecznego Warszawa w oddali budynek zajęty przez komornika..
Super sprzęt. Mi najbardziej podoba się ten niebieski z numerami tablicy: 4898SD86. Trochę dalej ode mnie, w Coventry (West Midlands) jest muzeum motoryzaji. Jak znajde fotki to powrzucam co trzeba.
Zgadza się dziwne ale przez to orginalne. Zresztą to typowy przykład "Vintage". Sporo tu tego jeździ Michał. Tu np.: taki:
Vintage ..wintydzem.. ale to jest dostawczak a nie osobowy samochód i jest też osobny dział dostawczaków..
Idąc Twoim tokiem rozumowania Michał, skoro bus przeworzący ludzi jest dostawczym to równie dobrze ten Morris może na fotelach przeznaczonych dla ludzi wozić ziemniaki, jajka, paczki różnego pochodzenia i jak sie zmieszczą krowy, świenie i kury
Idąc Twoim tokiem rozumowania Michał, skoro bus przeworzący ludzi jest dostawczym to równie dobrze ten Morris może na fotelach przeznaczonych dla ludzi wozić ziemniaki, jajka, paczki różnego pochodzenia i jak sie zmieszczą krowy, świenie i kury
Konstrukcyjnie ..konstrukcyjnie, baza to konstrukcja, czytaj ze zrozumieniem. Bo zaraz wstawisz zdjęcia transita pierwszej generacji i napiszesz, że to samochód osobowy...