Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witajcie ponownie Dziś osobówki innego rodzaju. Pasażerowie tej kategorii udają się na tamten świat, dzięki właśnie takim pojazdom:
Te powyżej mozna zaliczyć do tzw.: trzeciej kategorii. W południowo- wschodniej Anglii usługi pogrzebowe dzielą się na trzy kategorie. Są to: exclusive, good co-operation, standard. Trzecia kategoria jest opłacana głównie przez dany urząd miasta.
Tutaj nie ma z tym problemu. Ważne by pojazd był jako tako sprawny, miał aktualne MOT i wykupione ubezpieczenie. Kurs na prawo jazdy to tez niezła sciema. W Polsce by to nie przeszło. Jedynym narodem, który ma problemy w zdawalności testu mają angielskie lenie.
Dzień dobry, dzisiaj pokażę Wam kilka osobówek z Pikniku w Wirach, wstawię tu tylko kilka.. resztę w formie filmiku bo tych fotek troszkę jest.
Będą w innym dziale co by nie mieszać.
Ale powiem Wam ,że klimacik był rewelacyjny.. a jak ktoś lubi takie "wycacane" staruszki to już w ogóle..
Ja miałam dylemat co do jednej BMW.. nie wiem czy ona taka jest w oryginale?? wstawię ją jako pierwszą, znawców poproszę o odp. jaki to model..
Mnie się spodobał ten Camaro oryginalnie zrobiony .. no a te koła szok..
To BMW 2000, model E115 produkowany w latach 1966-1972. Miał silnik 1991 ccm.
Ten na fotce ma tylko inne lusterka, przeszczepione chyba z modelu 2000 CS. Oryginał miał lusterka mocowane w przednich drzwiach przy trójkątnych bocznych szybach, zresztą widać stare chromowane mocowanie oryginalnego lusterka.
To BMW 2000, model E115 produkowany w latach 1966-1972. Miał silnik 1991 ccm.
Ten na fotce ma tylko inne lusterka, przeszczepione chyba z modelu 2000 CS. Oryginał miał lusterka mocowane w przednich drzwiach przy trójkątnych bocznych szybach, zresztą widać stare chromowane mocowanie oryginalnego lusterka.