• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Nowości PKP 2025

MateuszS

Aktywny użytkownik
Reakcje
522 64 2
Liczę na TLK Mazury part 2. :)
Ja też! - ale nie teraz bo wypompowany z kasy jestem ;-)
Z mojej dedukcji wynika, że w TLK Mazury part 2 powinien być łamaniec w malowaniu IC. Tak podpowiada zdjęcie na pudełku z part 1, jest tam też wagon z przedziałem rowerowym, który już dostaliśmy. Jak będzie, czas pokaże ( tzn. Robo pokaże ;-) )

techno

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
1.593 24 0
Już po porządkach.

Jutro (3.01.2025) - Nowości PIKO
Na dniach (7.01.2025 - MäTrix) i do tego czasu być może Hornby/Rivarossi w wersji online (katalog jak zwykle później).

Skoro macie już wiedzę, kiedy, to może warto się wstrzymać z komentarzami nie mającymi nic wspólnego z tematem wątku, a i uprasza się o ograniczenie spamu w rodzaju "już 10:00/12:00/13:00, a na stronie PIKO jeszcze nowości nie ma", "serwer im padł", itp.

Świat się nie zawali, jak pierwszy post pojawi się 10 minut po publikacji katalogu, a nie w 12 sekund. Będzie katalog - będzie co komentować.

Ostatnio edytowane:

void-tech

Znany użytkownik
Reakcje
1.088 45 1
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 192
Tabor 18
Tabor 28