• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Nowości PKP 2025

Reakcje
153 25 7
A gdzie prawdziwe lokomotywy?
A nowe konstrukcje to już "sztuczne" lokomotywy? Osobiście czekałem od dawna na nowe konstrukcje, mam już dość "staroci", i o ile jeśli chodzi o moje podejście do firmy SM, to jest ono dość osobliwe, jeśli więc nie zobaczę fizycznie modelu, to nie uwierzę, o tyle jeśli się faktycznie pojawią i nie będzie dostępna alternatywa od Piko, to trzeba się będzie przeprosić z produktami firmy SM.

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.488 315 18
A nowe konstrukcje to już "sztuczne" lokomotywy? Osobiście czekałem od dawna na nowe konstrukcje, mam już dość "staroci", i o ile jeśli chodzi o moje podejście do firmy SM, to jest ono dość osobliwe, jeśli więc nie zobaczę fizycznie modelu, to nie uwierzę, o tyle jeśli się faktycznie pojawią i nie będzie dostępna alternatywa od Piko, to trzeba się będzie przeprosić z produktami firmy SM.
Nie martw się. Napewno zrobią to samo. Więc będziesz mógł nas dalej nienawidzieć i bojkotować ;-)

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
453 25 1
Jeszcze współpraca "wspólnie i w porozumieniu" z ROBO i wagony do tych loko - ehh rozmarzyłem się ;-)
Powiem tak. Nie bez powodu robimy te lokomotywy :)
To można liczyć na jakąś lokomotywę do pociągnięcia wrocławskich wagonów ROBO ?
Od Robo mnóstwo wagonów wrocławskich/dolnośląskich a w SchelsienModelle króluje Śląsk, Kraków bądż Trójmiasto. Ładnie prosimy o coś z Poznania albo Wrocławia:)

@Majki

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
Witam,
Pierwszy raz zamawiałem na Model Center w pre-orderze - czy to normalne, że status zmienia się na "niepotwierdzone"? Następny status to nie będzie "anulowane"? :)

MateuszS

Aktywny użytkownik
Reakcje
266 53 2
To można liczyć na jakąś lokomotywę do pociągnięcia wrocławskich wagonów ROBO ?
Od Robo mnóstwo wagonów wrocławskich/dolnośląskich a w SchelsienModelle króluje Śląsk, Kraków bądż Trójmiasto. Ładnie prosimy o coś z Poznania albo Wrocławia:)
to się odnosiło nowych edycji. Jak się domyślam to czeka nas sporo nowości....

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.488 315 18
Zdjęcia ze sklepu są wiążące? Modele wyjdą z takimi numerami jak na fotkach czy to tylko fotki poglądowe?
Jak jest konkretny numer podany w opisie, to będzie ten numer. Jeżeli nie ma, można liczyć na numer na zdjęciu, jednak zostawiamy sobie opcje, to zmienić. Jest to jednak mało prawdopodobne, że to zmienimy.

Griffin EU160 dodany.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 10
Tabor 0
Tabor 14
Tabor 17
Tabor 411