• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2022

browar łódź

Aktywny użytkownik
Reakcje
253 13 9
Po weekendzie postaram się zrobić sesje przy świetle dziennym. Chyba że ktoś z kolegów już uczynił lub zrobi szybciej. Model polecam bez dwóch zdań. Tylko te rocowskie pakowanie lokomotyw stresuje przy parowozach

Ostatnio edytowane:
Reakcje
27 0 0
Po weekendzie postaram się zrobić sesje przy świetle dziennym. Chyba że ktoś z kolegów już uczynił lub zrobi szybciej. Model polecam bez dwóch zdań. Tylko te rogowskiej pakowanie lokomotyw stresuje przy parowozach
Rogowska pakuje parowozy jakoś szczególnie stresująco?
Ja nawet bez Rogowskiej się stresuję, kiedy wypakowuję parowóz ;)

Ty42-89

Znany użytkownik
Reakcje
1.861 15 1
Fajnie, że niektórzy mają już Oi2-10 od Roco. Szkoda, że firma zachowuje się jak dziecko. Na stronie Roco napisane, źe model wyprzedany i dostępny u dilerów. Ran Ryszard ze Świata Modeli w Rybniku nic nie wie kiedy ma być. Jeden sklep już rozesłał do klientów. W krakowskiej makiecie dostępna była jedna sztuka dziś wieczorem. Wolałem ją zarezerwować by nie było tak, jak z BR 132 cyfrową od PIKO, którą zamówiłem i której PIKO nie dostarczyło do ŚM.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 10
Tabor 0
Tabor 18
Tabor 17
Tabor 382