Jak czytam, że nie powinni wypuszczać takiego lub innego modelu... Jak czytam, że powinni dać sobie spokój... Może i powinni, bo cena większa, ale czy to źle? Konkurencja musi być w każdej dziedzinie. Skoro firma uważająca się za poważną na rynku modeli kolejowych zna minusy swojej konkurencji w produkcji tego modelu może postara się bardziej? Może jak Piko wypuści dobry model to Roco pomyśli o usunięciu błędów? Nie wiem. Wiem jedno, że jak masz wybór to rządzi wtedy prawo handlu. Lepszy wygrywa a słabszy.... no coż. Tak jak tu ktoś pisał o ROBO. Zgodzę się, że trzeba kibicować koledze, bo daje nam wspaniałe modele, jest naszym kolegą z forum itp. Ale na litość boską. To jest biznes i jak wypluwa flaki czy jak to ktoś tam pisał to jest wliczone brzydko mówiąc z koszty. Chcesz zarabiać forsę to ryzykujesz. A rynek weryfikuje wszystko. Przecież On nie robi nic za darmo? robi to, aby zarobić KASIOOREEEE!!! Kibicuje mu bardziej, bo popieram Polski przemysł zwał jak zwał, ale nie róbmy z niego męczennika. Reasumując kibicuje wszystkim firmą robiącym modele polskich przewoźników. Dlaczego? Aby móc kupić ten dla mnie NAJ.