• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2016

Reakcje
45 1 5
Niby gagar jest... ale i tak ubogo. Co ciekawe - Roco podało numer i nie zamazało go na wizualizacji :)

Oraz - o co chodzi z tym że Roco teraz będzie wypuszczać wagony w wersji "Bausatz"? Ciekawy brankard.

Dziwię się że Roco nie wydało bagażowego do tego składu z Jeleniej Góry. Forma jest. Dałbym sobie rękę obciąć że ten wagon się pojawi!

Ostatnio edytowane:

JRobert

Aktywny użytkownik
Reakcje
83 1 0
Nie jest tak źle, choć zawsze apetyt rośnie w miarę jedzenia... :)

Mnie najbardziej cieszy, że w dobie szalejących wycen wagonów osobowych ACME, Robo czy LS Models mamy tu bardzo miłą odmianę - po zapowiadanej niskiej cenie węglarki ceny platformy i krytego również należy uznać za bardzo uczciwe. Cena Gagarina również nie woła o pomstę do nieba. Brawo! :)
[DOUBLEPOST=1450799055][/DOUBLEPOST]No i Husarz od T-Mobile jest!!! http://www.flipgorilla.com/p/23837411469454282/show#/23837411469454282/40

404W

Znany użytkownik
Reakcje
517 21 0
Niby gagar jest... ale i tak ubogo. Co ciekawe - Roco podało numer i nie zamazało go na wizualizacji :)

Oraz - o co chodzi z tym że Roco teraz będzie wypuszczać wagony w wersji "Bausatz"? Ciekawy brankard.

Dziwię się że Roco nie wydało bagażowego do tego składu z Jeleniej Góry. Forma jest. Dałbym sobie rękę obciąć że ten wagon się pojawi!
Tylko dlatego jej nie straciłeś bo ten wagon się już pojawił, tylko z przydziałem bydgoskim. Niestety jest jak jest. Kilka zaległych wagonów czeka w kolejce. Np. wreszcie pojawi się 23K Fleischmanna.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.196 504 30
Roco podaje, że ten Gagarin ma światła zmienne, białe/czerwone. Czyżby poprawiona wersja poprzednich modeli, czy napisane z rozpędu, bo większość innych modeli tak ma? Ale kolor mi się podoba, czekam kiedy się pojawi w sklepach.

Reakcje
292 0 0
Roco podaje, że ten Gagarin ma światła zmienne, białe/czerwone. Czyżby poprawiona wersja poprzednich modeli, czy napisane z rozpędu, bo większość innych modeli tak ma? Ale kolor mi się podoba, czekam kiedy się pojawi w sklepach.
Poprzednio, zanim ukazał się ST44 w barwach PKP Cargo też była informacja o oświetleniu zmiennym biało/czerwonym i do tego miały być LEDy. Nawet sklepy taką informację miały. Dopiero jak towar dojechał okazało się, że było tylko białe i to na żarówkach. Racja, poczekajmy, aż dojadą do sklepów. W każdym razie, mimo niedoskonałości, dobrze, że będzie.

KoVaL

Znany użytkownik
Reakcje
2.707 56 5
Chyba niebawem się pojawi, bo skoro ma już numer w katalogu to obstawiam na I kw. 2016.
Czy M62 w innych wersjach posiadały do oświetlenia diody led?

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
680 54 1
Niestety u mnie kolejny raz nie załadowało tej strony, nawet z linku od Kol. Andrzeja. :(
Panowie, a możecie wrzucić fotki Husarza i Gagara z tej stronki, ewentualnie zrzut ekranu?
Będę wdzięczny...

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.196 504 30
U mnie dalej działa, można ściągnąć cały katalog w pdf, niestety, ma ponad 31 MB. Tu te lokomotywy, ale Husarz jest tylko w oryginale:

Husarz Roco.JPG
ST44 Roco.JPG

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 60
Tabor 393
Tabor 209