• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2014

FENIX

Znany użytkownik
Reakcje
3.963 262 31
wyjścia , właściwie ich bieda ilościowa to jeszcze nie koniec
kolejnym syfem jest głośnik, w większości big talerz w tendrze ,jeśli piszemy o parowozach
zaś w konwersjach używam pudełkowy idealnie wchodzący w bliskie sąsiedztwo silników parowych tj. w dymnicę.
dopiero od niedawna duet bankowy ROCOCO-FLEŚMAN stosuj takie właśnie głośniki.

FENIX

Znany użytkownik
Reakcje
3.963 262 31
Ten nowy 52 OBB dźwięk ma super, więc myślę że to już nowy dekoderek Zimo.
zapewne super , ZIMO, teraz jeno dospawaj swoją płytkę pod światła manewrowe i czerwone, i lekkie mapowanie dekodera i będziemy prawie w punkcie wyjścia , o podświetleniu budki i pomostów zapomnij ,chyba ,że dołożymy kolejny mały dekoder od wagonów ZIMO MX681 ,to teraz będziemy w punkcie wyjścia DOSŁOWNIE ,czyli biorąc ZIMO oddzielnie .

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
372 2 3
zapewne super , ZIMO, teraz jeno dospawaj swoją płytkę pod światła manewrowe i czerwone, i lekkie mapowanie dekodera i będziemy prawie w punkcie wyjścia , o podświetleniu budki i pomostów zapomnij ,chyba ,że dołożymy kolejny mały dekoder od wagonów ZIMO MX681 ,to teraz będziemy w punkcie wyjścia DOSŁOWNIE ,czyli biorąc ZIMO oddzielnie .
Albo ESU loksound + http://www.esu.eu/en/products/accessories/adapterplatinen/io-expansion-board/ mógłbyś w końcu robić synchronizację dymu w parowozach.

FENIX

Znany użytkownik
Reakcje
3.963 262 31
Albo ESU loksound + http://www.esu.eu/en/products/accessories/adapterplatinen/io-expansion-board/ mógłbyś w końcu robić synchronizację dymu w parowozach.
NA GENERATOR DYMU Z SYNCHRONEM TRZEBA mieć dużo wolnego miejsca, są to stosunkowo duże urządzenia jeszcze, pół kotła z przykładowej ,,dzerotrójki,, należy poświecić, dramat......................[DOUBLEPOST=1397570767][/DOUBLEPOST]
Do wagonów mam swój mały dekoder :)
ja też ,kupiłem w Dortmundzie,niech zalega...........

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
372 2 3
NA GENERATOR DYMU Z SYNCHRONEM TRZEBA mieć dużo wolnego miejsca, są to stosunkowo duże urządzenia jeszcze, pół kotła z przykładowej ,,dzerotrójki,, należy poświecić, dramat......................[DOUBLEPOST=1397570767][/DOUBLEPOST] ja też ,kupiłem w Dortmundzie,niech zalega...........
Janusz, kto jak kto, ale Ty dasz radę :)

pwel

Aktywny użytkownik
SKMK
Reakcje
3 0 0

nohab

Znany użytkownik
Reakcje
673 122 2
[QUOTE="jafrap, post: 331299, member: 5470"- czy jest jakiś rodzimy sklep gdzie można było by te PMR-y kupić?[/QUOTE]
Po sklepach, to chyba nie będą rozprowadzać.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 34
Tabor 418
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 297