Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ale jakie. Faktem też jest że LS wyrasta na najdroższego producenta taboru PKP. Zwróć uwagę jednak, że jakość jest pewnie taka sama jak ACME lub ciut lepsza, a za Tilliga musisz zapłacić prawie tyle samo co za ACME i LS. To dopiero jest drogo biorąc pod uwagę jakość.
Wiem,ze sa niezle produkty LSModels jak I ACME.Mialem swego czasu wagony do kiepury LS jak I wagony acme papugi,ale niestety musialem sie z nimi rozstac.Przezucilem sie na linie bardziej lokalne niz pospiechy I inne takie, wiec I sklady sa insze.
Ech, takiej gimnastyki finansowej jeszcze nie uprawiałem, żeby kupiś chociaż większość tego co się pojawia. Bo o wszystkim to nie ma co marzyć. Ale Kiepurę zamówiłem wszystkie 3 sety bo to mój ulubiony pociąg.
informujemy, iż w najbliższym czasie w sprzedaży pojawi się
niezapowiadana wcześniej nowość od firmy A.C.M.E., tj. lokomotywa TRAXX
E483.202 "Pol-Miedź Trans" (zdjęcia gotowego modelu w załączniku).
W gąszczu "kiepurowych" informacji nigdzie nie zauważyłem podanej daty sprzedaży tejże lokomotywy Otóż dzisiaj otrzymałem informację, że są już w sprzedaży. Pewnie od poniedziałku będzie można chwalić się nowym nabytkiem. Natomiast na stronie warszawskiego sklepu modelarskiego z ul. Wilczej widnieje informacja, że sprzedaż rusza 24 listopada (niedziela? ) więc mój informator nie kłamie
Źródło: http://www.lokomodel.pl/ac90027-elektrowoz-traxx-e483202-polmiedz-trans-p-5119.html
Wypuszczenie modelu tej lokomotywy jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem - ponieważ miałem parę razy do czynienia z tą lokomotywą, tyle, że w skali 1:1
Ktoś mi odpowie o tych setach Kiepury od KS Models?
Czy to jest zestaw do jednego składu? Czy z innych rewizji te same wagony? Bo na zdjęciach wyglądają identycznie. Ok pierwsze 2 różnią sie bocznym napisem Jan Kiepura a trzeci set to inny typ/ po jakiejś modernizacji? Bo wizualnie nie wdzę żadnej różnicy. Inne wnętrze?
Wygląda, że dwa pierwsze zestawy przedstawiają stan fabryczny (2004 r.) i można je ze sobą łączyć. Trzeci zestaw to wagony kilka lat później, po zmianie oznaczeń, można powiedzieć ep. VI.
Wygląda, że dwa pierwsze zestawy przedstawiają stan fabryczny (2004 r.) i można je ze sobą łączyć. Trzeci zestaw to wagony kilka lat później, po zmianie oznaczeń, można powiedzieć ep. VI.
Szkoda tylko, że ten wagon nie ukazał się w malowaniu z IV epoki. Uzupełniłby wtedy skład pociągu złożonego z wydanych wcześniej wagonów Bi oraz Biy z IV epoki.
W sumie taniej, tyle ,że np. jak kupię w Lokomodel za tę cenę , która jest podana, to zamawiając ze sklepu makieta.pl, z przesyłką, tyle samo wyjdzie...