• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

OSA

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 1 0
Z tego co rozmawiałem z przedstawicielem ACME na Hobby Z1WR oraz kuszetki mają wyjść po nowym roku. Pod koniec listopada mają być dodatkowe wagony do Bystrzycy i być może przed gwiazdką secik Chrobrego.

S

Sebastian

Gość
Nie sądzę, by tablica kierunkowa pociągu relacji Kutno-Lublin pochodziła z pociągu, o którym tu mowa. "Bystrzyca" mogła jeździć kiedyś w zupełnie innej relacji o klasie pociągu nie wspominając.
W 2003 roku IC "Bystrzyca" na 100% kursował w relacji Wrocław Główny-Poznań-Warszawa-Lublin.

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Uzupełnienie do informacji o modelach wagonu C IX z EFC-Loko. Poniżej lista poszczególnych wersji modelu, jakie są dostępne u producenta.

HTML:
Wagon towarowy kryty Kp 0 193 003 ep. IIIa
Wagon towarowy kryty Kpt 0 193 165 ep. IIIb  
Wagon towarowy kryty Kpt 0 193 414 ep. IIIb  
Wagon towarowy kryty Kpt 0 193 439 ep. IIIb  
Wagon towarowy kryty Kpt 193 805 ep. IIIc  
Wagon towarowy kryty Kpt 193 990 ep. IIIc  
Wagon towarowy kryty Kpt 193 813 ep. IIIc  
Wagon towarowy kryty Kpt 193 032 ep. IIIc  
Wagon towarowy kryty .Hbk (Kpt) 27 51 207 0 372-1 ep. IVa  
Wagon towarowy kryty .Hbk (Kpt) 27 51 207 0 354-9 ep. IVa
Wagon towarowy kryty .Hbk (Kpt) 27 51 207 0 361-4 ep. IVa

Ostatnio edytowane:

Krzysztof Koj

Znany użytkownik
Reakcje
636 3 1
Bardzo przepraszam, ale ilekroć widzę swoje rysunki w internecie myślę sobie, że byłoby chyba najlepiej gdybym to ja sam je opublikował w odpowiedniej formie i dogodnym dla siebie momencie.
Niestety, nikt nie zadaje sobie trudu, ani żeby zapytać mnie o zgodę na publikację rysunków, ani żeby chociaż podać kto jest ich autorem.
Dlatego też, jako autor i jedyny właściciel praw autorskich do powyższych rysunków, bardzo proszę o ich usunięcie...

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 38
Tabor 18
Tabor 187